dimecres, 15 de maig del 2013

La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atl. 3 Sector Montserratina 1



Defensa d'un corner en la segona part
Una bona primera mitja hora, on es van fer els 3 gols dels sadurninencs, donen els 3 punts i el liderat a manca de 3 jornades per acabar la lliga, i deixa el 4art classificat a 5 punts més l’average, així que a 4 punts per assolir l’ascens a la 2ª divisió.

2 gols de Pitu Duran i un 3er de Marco van confirmar el domini local enfront un equip que jugava molt bé al futbol però sols tenia una referència a dalt i no va crear cap ocasió en tota la primera part.

A la represa, el Montserratina va arriscar i va jugar en defensa de 3, i 3 puntes i aquí si van generar més ocasions de gol, sobretot la més clara, un xut al travesser. Una falta treta abans de colocar-se la barrera i que va aturar Javi va ser una altre jugada de perill visitant que va dominar la 2ª part, però el Sant Sadurní Atl. va saber defensar-se i adormir el partit. Els minuts anaven passant i els visitants continuaven sense marcar i cada cop més es veia que els punts es quedarien a casa.

No va ser fins el darrer minut de joc quan els visitants van fer el gol de l’honor.

La  victòria sadurninenca combinada amb l’empat entre l'UE Poble Sec i el CF Capellades dona el liderat en solitari al Sant Sadurní Atl. a falta de 3 partits. El primer, on s'ha d'assolir la victòria, dissabte a Manresa contra el Sant Pau. De guanyar la setmana següent a casa contra el Sant Feliu es podria certificar matemàticament l’ascens. Sols si la Montserratina no guanyes, l’ascens es podria celebrar el proper dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.