dissabte, 18 de maig del 2013

32a Jornada: Sant Pau-Veterans Sant Sadurní Atlètic

Després d'aconseguir el liderat la setmana passada, avui, els Veterans Sant Sadurní Atl. visiten el camp del Sant Pau. A manca de tres partits per la finalització del campionat els de Sant Sadurní es desplacen a Castellbell i el Vilar per intentar derrotar al Sant Pau, el 15è classificat. El partit començarà a les 18:00 h. al Municipal de Castellbell i el Vilar (Av. de l'Esport, s/n). Queden convocats els jugadors de Sant Sadurní Atlètic a la seu social del club, BAR LA TRIOLA, a les 16:00 h. El Sant Sadurní Atl. ve de guanyar a casa al Sector Montserratina per 3 a 1, mentres que el Sant Pau va perdre al camp de la PBB Sant Feliu per 4 a 2. De guanyar, els sadurninencs donarien un pas de gegant per aconseguir l'ascens de categoria.

El Rival


El Sant Pau es un equip que ocupa la 15a posició a la taula amb 35 punts, després de guanyar 11 partits, empatar 2 i sortir derrotat en 18 ocasions. Ha marcat 63 gols a favor i n'ha rebut 101. Dels 35 punts aconseguits, 22 els ha aconseguit a casa, amb 7 victòries (Pubilla Casas, Buenaventura, Granollers, PBB Sant Feliu, AE Piera, CF Corbera i Molins de Rei), 1 empat (Santboià) i 7 derrotes (Incresa Molins, PB Sant Vicenç, UE Poble Sec, Masquefa, Pueblo Nuevo, Capellades i Montserratina). L'estadística de gols a favor i en contra, quan juguen a casa queda bastant igualada, amb 37 gols marcats i 41 rebuts. Així doncs, a priori, els Veterans Sant Sadurní Atl. son favorits per emportar-se la victòria. Malgrat això, no s'hi val a badar, ja que una derrota podria significar una pedra important al camí. Avui, a partir de les 18:00 h., Sant Pau-Veterans Sant Sadurní Atl.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.