divendres, 26 d’abril del 2013

29a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atl.- CF Corbera

Aquest dissabte 27 d'abril, ens visita el CF Corbera. A partir de les 16:00 h. es jugarà a La Triola un partit que pot confirmar les opcions d'ascens de l'equip sadurninenc, davant d'un dels rivals que els va derrotar en la primera volta. Després de la derrota en l'última jornada de l'UE Poble Sec davant del Santboià, la classificació s'ha ajustat d'allò mes. Entre el lider i el quart classificat només hi ha 4 punts. Recordem que les places d'ascens només son 3 i que en la lluita s'hi troben l'UE Poble Sec amb 62 punts, Veterans Sant Sadurní Atl. amb 61 punts, CF Capellades amb 60 punts i Montserratina amb 59 punts. Així doncs, jornada clau per a 4 equips que es jugaran l'ascens en les últimes jornades de la competició. El CF Corbera va guanyar a la PBB Sant Feliu per 5 a 4 en la passada jornada, mentres que el Sant Sadurní Atlètic va derrotar a l'Sporting Buenaventura per 1 a 4. Bon partit el que es pot viure a La Triola, demà dissabte a partir de les 16:00 h. No hi faltis!!!

El Rival

El CF Corbera es un equip que ocupa la 11a posició a la taula amb 34 punts, amb 8 victòries, 10 empats i 10 derrotes. Ha aconseguit 61 gols a favor i n'ha rebut 72 en contra. Es el rei de l'empat en la categoria. Lluny del seu camp ha aconseguit 16 punts, amb 4 victòries (PB Sant Vicenç, Buenaventura, Masquefa i Pueblo Nuevo), 4 empats (Molins de Rei, PBB Sant Feliu, Pubilla Casas i Granollers), i 6 derrotes (Santboià, Montserratina, AE Piera, Incresa Molins, Capellades i Sant Pau). Jugant a fora ha aconseguit 27 gols a favor i n'ha encaixat 36. En la primera volta, el Sant Sadurní Atl. va sortir derrotat de Corbera per 2 a 1 Partit de la primera volta.

Bon partit el que es pot veure a Sant Sadurní, dissabte a partir de les 16:00 h. al Municipal de La Triola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.