divendres, 19 d’abril del 2013

La Crònica

Veterans Sant Sadurni Atl. 1 CF Capellades 1

Veterans Sant Sadurní Atlètic
Partit molt difícil per l'equip local el que va tenir lloc dissabte passat a La Triola. El Sant Sadurní Atlètic rebia la visita del CF Capellades, el tercer classificat, l'únic equip que fins ara s'ha emportat algun punt del camp sadurninenc. El partit començava bé pel Sant Sadurní Atl. i al min. 4, Escobar després d'una passada al forat de Patxi, driblava al porter i disparava al lateral de la xarxa. Però 5 minuts mes tard, el mateix Escobar, al intentar rematar una pilota, picava de cap amb un defensa i s'obria la cella i el pòmul. Això semblava ser el preludi del primer i únic gol del CF Capellades, que 2 minuts mes tard, al min. 11, desprès d'un mes que possible fora de joc, superava a Mendoza posant el primer gol al compte de l'equip visitant. Era l'1 a 0 i el Sant Sadurní Atl. va començar a dominar. Al min. 18, falta lateral llançada per Nene al punt de penal, xut de Patxi però el porter atura. En els següents minuts, l'arbitre va anular un parell de gols, 1 per cada equip, per fora de joc. Al min. 34, Patxi remata de cap una pilota que marxa per sobre del travesser. I al min. 36 va pujar al marcador un gol merescut pel Sant Sadurní Atl., obra de Patxi amb un gran xut desde fora de l'àrea, que després de superar el porter per alt feia l'empat. 1 a 1 al marcador i equips als vestidors.

En la segona part tot va canviar. El CF Capellades es va fer dominador del partit, no tant per el joc, sinó per les jugades on portava perill sobre la porteria del Sant Sadurní Atl. Al min. 60, xut de falta que marxa per sobre de la porteria de Mendoza. Al min. 75, el davanter del CF Capellades intenta creuar davant de Mendoza, però aquest atura bé la pilota. Durant tota la segona part hi va haver molta lluita al mig camp i estava mes a prop el segon gol de l'equip visitant que el del Sant Sadurní Atl. Al min. 76, el CF Capellades va demanar un possible penal a l'àrea del Sant Sadurní Atl. però l'àrbitre no el va xiular. Al min. 83, l'equip visitant tornava a inquietar la porteria local però el xut marxava alt per sobre de Mendoza. I no hi va haver temps per res mes. Després d'un partit de molta lluita, amb dos parts ben diferenciades, una pel Sant Sadurní Atlètic i un altra pel CF Capellades, s'acabava un partit en el que el resultat va ser el mes just. Repartiment de punts entre dos equips de la part alta de la taula que deixen els 4 primers classificats en 6 punts. Bon equip el CF Capellades que fins ara ha sigut l'únic que ha privat d'una victòria al seu camp al segon classificat, el Sant Sadurní Atlètic. Aquesta setmana visita al camp del Buenaventura, partit trampa que els sadurninencs hauran de jugar amb tot per aconseguir retrobar-se amb la victòria després de 2 setmanes consecutives sense aconseguir-ho.