dissabte, 20 d’abril del 2013

28a Jornada: Sporting Buenaventura-Veterans Sant Sadurní Atlètic

Partit clau el que es juga avui a partir de les 19:00 h. al camp del Sporting Buenaventura. Els jugadors del Sant Sadurní Atlètic tenen un difícil desplaçament a Barcelona, del qual pot dependre les aspiracions d'ascens del conjunt sadurninenc. Queden convocats els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atl. a les 17:30 h. a la seu social del club, BAR LA TRIOLA. El Sant Sadurní Atl. va empatar a 1 en la passada jornada a La Triola enfront el CF Capellades, mentres que el Buenaventura va guanyar per 3 a 4 al camp de la PBB Sant Feliu. Així doncs, els sadurninencs hauran de fer valer la seva posició a la taula per aprovar la seva assignatura pendent, els desplaçaments.

El Rival


El Buenaventura es un equip que ocupa la 11a posició a la classificació amb 33 punts. Ha guanyat 11 partits i n'ha perdut 16. Es l'únic equip de la categoria que encara no ha empatat cap partit en aquesta temporada. Porta 87 gols a favor i 104 en contra. Ha aconseguit 18 punts jugant a casa. Jugant 13 partits ha aconseguit 6 victòries (PB Sant Vicenç, PBB Sant Feliu, Incresa Molins, Pueblo Nuevo, Molins de Rei i Granollers) i 7 derrotes (Santboia, Corbera, Montserratina, Piera, Pubilla Casas, Capellades i Sant Pau). Ha marcat 42 gols a favor i 38 en contra. Ha marcat com a mínim un gol en tots i cadascun dels partits jugats a casa. Un equip complicat que no posarà les coses fàcils a un equip sadurninenc que anirà amb tot per a aconseguir una victòria importantíssima per continuar tenint intactes les opcions d'ascens a 2a divisió. A partir de les 19:00 h. al Camp de l'Energia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.