divendres, 26 d’abril del 2013

La Crònica

Sporting Buenaventura 1 Veterans Sant Sadurní Atl. 4


Partit plàcid el que va tenir el Sant Sadurní Atl. en la seva visita a Barcelona, tot i que es tenia un gran respecte,  ja que els locals havien guanyat a un camp difícil la setmana anterior i els de la Capital del Cava van anar amb moltes baixes, sobretot homes del mig del camp.

Tot i això, i tot i que es van avançar els locals, i que el porter Cruces en dues ocasions va evitar el 2 a 0, el Sant Sadurní Atl. portava el pes de l’encontre i era qui creava més ocasions però sense sort en els metres finals. Una sort que si va canviar a mitjans de la 1ª part, on un “enxufadíssim” Pedro Guerrero feia 3 gols per deixar el partit mig sentenciat abans del descans.

A la represa va continuar el domini visitant i el Buenaventura ni s’acostava a la porteria. Per contra, el Sant Sadurní Atl. disposava de nombroses ocasions de gol però sense sort en la rematada final i feia que no s’acabés de tancar el partit. Però ja cap a la mitja hora, Chus feia un gran gol des de la banda i ja deixava el partit sentenciat.

Destacar el gran treball col·lectiu en un dia on i havia moltes baixes, i lamentar la greu lesió d’Escobar que es va trencar el peroné i ja ha dit adéu a la temporada.

Proper partit al camp de La Triola, dissabte 27 d’abril contra el CF Corbera a les 16h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.