dissabte, 6 d’abril del 2013

26a Jornada: PB Sant Vicenç-Veterans Sant Sadurní Atlètic

Després de les vacances de Setmana Santa torna la competició a la Lliga de Veterans. Aquesta setmana el Sant Sadurní Atl.visita, avui dissabte, el camp del 6è classificat, la PB Sant Vicenç. Un rival que en la visita a Sant Sadurní, en la 9a jornada, va posar les coses difícils a l'equip sadurninenc. El partit va acabar amb 4 a 3 favorable al Sant Sadurní Atl. En la ultima visita dels de Sant Sadurní a Sant Vicenç, en la jornada 21 de la passada campanya, el resultat va ser favorable a la PB Sant Vicenç per 3 a 1. Queden convocats els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atl. a les 13:45 h. a la seu social del club, BAR LA TRIOLA. El partit començara a les 15:30 h. al camp Municipal de La Guàrdia de Sant Vicenç dels Horts.

El Rival

La PB Sant Vicenç es un equip que juga bé a futbol. Ocupa la 6a posició a la taula amb 45 punts. 14 partits guanyats, 3 empatats i 8 perduts. Ha marcat 86 gols a favor i n'ha rebut 58. A casa ha jugat 12 partits aquesta temporada i ha aconseguit 25 punts, amb 8 victories (Capellades, Montserratina, PBB Sant Feliu, Incresa Molins, Molins de Rei, Buenaventura, Granollers i Sant Pau), 1 empat (AE Piera) i nomes 3 derrotes (Corbera, Pubilla Casas i Santboià). Ha marcat 51 gols i n'ha rebut 26. Una dada a recalcar es que porta 4 jornades consecutives guanyant a casa. Així doncs, partit difícil pels jugadors del Sant Sadurní Atl. que hauran d'aconseguir els tres punts i arribar tranquils a l'important partit de la setmana que ve, quan reben la visita del Capellades, el tercer classificat a només 1 punt dels sadurninencs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.