dissabte, 13 d’abril del 2013

27a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atl.-CF Capellades

Avui tenim cita amb el futbol a partir de les 16:00 h. al Municipal de La Triola. Veterans Sant Sadurní Atlètic i CF Capellades es disputen la segona plaça del campionat. L'equip del CF Capellades, que ocupa la tercera plaça a la classificació, visita al segon classificat, el Sant Sadurní Atlètic que nomes te una renda d'un punt davant el seu rival. Partit emocionant a Sant Sadurní d'Anoia que marcarà l'esdevenir d'una lliga que arriba a les seves últimes jornades. En joc l'ascens a la 2a divisió de la lliga de Veterans del Sector Barcelona. Per l'equip sadurninenc guanyar avui significaria un pas de gegant per a convertir-se en equip de 2a divisió, mentres que el CF Capellades intentarà guanyar a un camp on encara no ho ha aconseguit ningú. Ambdós equips venen de perdre en l'anterior jornada. El Sant Sadurní Atlètic va sortir derrotat de La Guàrdia per un 4 a 2 enfront la PB Sant Vicenç, mentres que el CF Capellades va rebre la seva primera derrota a domicili enfront la PBB Sant Feliu per 1 a 2. Aquesta tarda futbol de bo a La Triola, Sant Sadurní Atlètic-CF Capellades, a partir de les 16:00 h.

El Rival

Aquesta tarda visita La Triola el CF Capellades. Un equip fet i que va baixar aquest any de categoria. El CF Capellades porta 56 punts, 1 menys que el Sant Sadurní Atl., que en porta 57. Ha guanyat 16 partits, ha empatat 8 i n'ha perdut només 2. Es l'equip màxim golejador de la categoria amb 100 gols marcats per 56 encaixats. En totes les jornades disputades fins ara, mai ha quedat en seu marcador a 0, en tots els partits disputats ha aconseguit marcar com a mínim 1 gol. Jugant a fora del seu camp ha aconseguit 7 victòries (Molins de Rei, Pubilla Casas, Santboià, Pueblo Nuevo, Buenaventura, Granollers i Sant Pau), 5 empats (Corbera, Montserratina, PBB Sant Feliu, AE Piera i Incresa Molins) i nomes ha sortit derrotat 1 vegada, per 7 a 4 enfront la PB Sant Vicenç. Lluny de casa, el CF Capellades ha marcat 45 gols i n'ha rebut 32. Una dada a destacar es que en les últimes 12 jornades no ha sortit derrotat cap vegada. Així doncs, gran partit aquesta tarda a La Triola. L'equip mes golejador, el CF Capellades (100), enfront el menys golejat, el Sant Sadurní Atlètic (35). L'equip amb menys derrotes lluny del seu camp, el CF Capellades (1), contra l'equip que ho ha guanyat tot fins ara al seu camp, el Sant Sadurní Atlètic (13). Aquesta tarda es juga a futbol, aquesta tarda Sant Sadurní Atlètic-CF Capellades. Us hi esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.