divendres, 12 d’abril del 2013

La Crònica

PB Sant Vicenç 4 Veterans Sant Sadurní Atl. 2

Derrota dolorosa e injusta en la setmana on el líder i el 3er classificat punxaven, però que amb la derrota, la Montserratina es qui s’aprofita de les ensopegades i s’apropa als llocs que donen la plaça a l’ascens de categoria.

El míster, Rafa Moreno, donant indicacions abans
de sortir al camp de La Guàrdia
El Sant Sadurní Atl.  va sortir conscient que era el desplaçament més complicat i que una victòria l’apropava a l’objectiu. El rival ja havia aconseguit derrotar la temporada passada als sadurninencs i en el partit de la 1ª volta va costar molt derrotar-los, així que es va sortir amb molta concentració i ganes de fer-ho bé, i es va fer una gran primera part on els locals no es van apropar a la porteria de Cruces.  Duran havia avançat a l’equip fent un gol en el llançament d’un córner, però va sortir un protagonista inesperat i ja massa repetitiu en els partits com a visitant i es la figura de l’àrbitre.  Ja a la 1ª part va assenyalar un parell de fores de joc molt dubtosos quan ja s’encarava l’u contra u amb el porter, i no va voler assenyalar un penal per mans claríssimes i va perdonar nombroses amonestacions als locals que es van mostrar molt agressius.

A la represa els locals van arriscar i avançar línies i van començar a arribar a la porteria.  A la contra el Sant Sadurni Atl. va poder fer el 2on, però aquest no va arribar i el Sant Vicenç empatava l’encontra amb un xut que tot i tocar el porter no va aconseguir evitar l’empat.

Però poc va durar l’alegria local ja que en una falta lateral, de cap Patxi tornava a posar l’equip per davant.  Tot i el gol, l’equip no es trobava còmode, l’àrbitre permetia el joc brut i l’equip local pressionava i mitjançant el joc directa creava problemes en les 2ones jugades.  Així remuntaven el partit en 5 minuts, amb 2 gols que entraven plorant la porteria, el sadurninencs van reclamar que hi havia falta en l’empat a 2, i fora de joc en el 3 a 2.

Un altre cop la polèmica a l’àrea dels locals...ja amb el 3 a 2 ara tocava córrer per treure un punt i en una jugada de perill, Patxi era derribat dins l’àrea en un clar penal que l’àrbitre, molt a prop de la jugada, no va voler assenyalar...la desgracia final a uns minuts de desencert es va certificar amb una jugada desgraciada on el porter del Sant Sadurní Atl. amb la porteria buida va fer una mala cessió i el davanter rival aprofitava el regal per fer el 4art gol i deixar sentenciat l’encontre.

En resum, que uns dolents 20 minuts últims i un mal arbitratge impedeixen la victòria del Sant Sadurní  Atl. Tot i la derrota es continúa en la 2ª posició.

Proper  partit contra el 3er classificat, el Capellades, dissabte a les 16h partit important per consolidar la 2ª posició.