divendres, 26 d’abril del 2013

MVP

Pedro, Escobar i Rafa
Aquesta setmana hem decidit que l'MVP sigui compartit per 3 persones. Cal dir, que davant el partit enfront de l'Sporting Buenaventura, l'equip es desplaçava amb moltes baixes per diversos motius. Així que fem menció especial a tot l'equip que es va desplaçar i ho va donar tot per emportar-se els tres punts cap a Sant Sadurní. I l'MVP es reparteix entre tres persones que per diversos motius s'ho mereixen. Per Pedro Guerrero, autor de 3 gols, per la seva aportació a l'equip i perquè en cada partit ho dona tot. Per Jose Antonio Escobar, un home que com Pedro, no es guarda res per quan acaba el partit. Dona tota la seva energia al camp, i l'equip ho nota. Aquest dissabte va tenir la mala sort de patir una lesió que el privarà de jugar les últimes jornades de la competició. Esperem una pronta recuperació i que aviat torni a poder jugar a futbol. El tercer home de la jornada es Rafa Moreno. El "míster"
de Veterans Sant Sadurní Atl. no va dubtar ni un moment en vestir-se de curt per ajudar a l'equip, que com hem dit abans viatjava amb moltes baixes. Va tenir les seves ocasions i malgrat que no va aconseguir el gol, te molt de merit la seva actitud. Apart, s'ha d'agrair la seva aportació desde la banqueta a l'equip, juntament amb Antonio Cruces, que han aconseguit que aquest equip, en la seva segona participació a la Lliga de Veterans, estigui lluitant per l'ascens de categoria. Per Pedro, Escobar i Rafa, tres "cracks" que reben aquesta setmana l'MVP merescut. Enhorabona!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.