diumenge, 16 de juny del 2013

Resum 39è Campionat de Catalunya de Veterans Sector BCN

Equip que va participar al torneig
disputat a Masquefa
El passat dissabte 8 de juny es va disputar a Masquefa el quadrangular final de la 39à edició del Campionat de Catalunya de Veterans del Sector Barcelona entre els equips de AFV Castelldefels (Campió de la 1a Divisió), AFV Mollet (Campió de la 2a Divisió), Veterans Sant Sadurní Atl. (Campió de la 3a Divisió) i el Masquefa (equip organitzador). El torneig comptava amb partits de 45 minuts i els guanyadors de les semifinals s'enfrontaven a la final en un altre partit de 45 minuts.

Sota una pluja i un vent intens sortien a jugar els Veterans Sant Sadurní Atl. i el Castelldefels en el partit inaugural d'aquesta jornada. Els de Castelldefels es van posar per davant en el marcador molt ràpid i el el min. 10 guanyaven per 2 a 0 a l'equip sadurninenc. Continuava plovent i això afavoria a l'equip de Castelldefels, donat a la seva major categoría i al seu joc molt precis i de toc. El Sant Sadurní Atl. lluitava i malgrat que va tenir alguna que altra ocasió per reduir distancies, van ser els de Castelldefels els que van marcar dos gols mes i van sentenciar el matx per un clar 4 a 0. Bona experiencia per als de la Capital del Cava que van veure com les gastaven els equips de les categories superiors.

La pluja va parar, es van obrir clarianes i el sol va fer acte de presencia al Camp Municipal de Masquefa. En el segon partit es van enfrontar el Mollet i el Masquefa. Partit molt igualat on es van avançar els de Mollet aviat. El Masquefa lluitava però les ocasions eren per als de Mollet. Malgrat això, el Masquefa despertava a mitjans dels 45 minuts i tenia alguna que altra ocasió per marcar però no va ser fins al min. 35 quan els masquefins van empatar el partit a 1. Així acabava els 45 minuts i s'anava a la tanda de penals. Despres de llançar cada equip els 5 penals de forma quasi magistral, sense que cap dels porters tingues opcions d'aturar cap penal, s'arribava als penals decisius. En el 6è tots dos equips van marcar els seus penals corresponents però en el 7è el Masquefa enviava a fora el seu penal i el Mollet no fallava per a colocar-se a la final on s'enfrontaria al Castelldefels.

La final del campionat va ser molt igualada. El Mollet va jugar un partit molt serio i el Castelldefels tenia les millors oportunitats però no aconseguia foradar la portería del Mollet. Molta lluita al mig del camp i partit que es va decidir als minuts finals amb un gol al min. 44 de l'equip de Mollet que es proclamava campió del torneig al aconseguir la victoria per 1 gol a 0 enfront l'equip, a priori favorit, el Castelldefels.

La diada es va acabar amb un sopar on es van fer entrega dels trofeigs als equips participants de la lliga en la 39a edició del Campionat de Catalunya de Veterans del Sector BCN. Els Veterans Sant Sadurní Atlètic, representats al sopar per al president de la secció de Veterans, Toni Guerrero, i per el segon entrenador, Antonio Cruces, van rebre els premis com a Campions de la 3a divisió, com a equip menys golejat, per segon any consecutiu, i com a 4t classificat en el torneig final disputat a Masquefa. Molt Bona temporada per l'equip sadurninenc que tanca, en la seva segona temporada desde la seva fundació, amb un palmarès molt bo.