dijous, 12 de desembre del 2013

10a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atlètic-Montserratina

Aquesta setmana ens visita el lider de la classificació a 2a divisió del Campionat de Catalunya de futbol veterà en el sector BCN. La Montserratina arriba a La Triola amb uns números impressionants aquesta temporada. Un equip que juga molt bé a futbol i que intentarà trencar la ratxa de l'equip sadurninenc que dur tota la temporada passada i lo que portem d'aquesta sense perdre cap partit al fortí de La Triola. El partit es jugarà dissabte 14 de desembre a les 14:30 h. al Municipal de La Triola. La Montserratina, en la passada jornada va guanyar a casa seva al Santboià per un contundent 5 a 1, mentres que el Sant Sadurní Atlètic va caure derrotat davant dels Kubalas per un 2 a 1. Gran partit de futbol a Sant Sadurní, dissabte a partir de les 14:30 h., Veterans Sant Sadurní Atlètic-Sector Montserratina. Podeu seguir-lo i enviar els vostres comentaris a traves de Twitter amb el hashtag #Veterans10jornada o seguint-nos, @VeteransAtl. També podeu comentar a traves de Facebook agregant-nos amb l'usuari Veterans Sant Sadurní Atlètic.

El Rival

Els Veterans del Sector Montserratina es un equip molt competitiu que juga un futbol de toc i de molta qualitat. Aquesta temporada, després de 9 jornades, son líders amb 23 punts i han guanyat 7 partits (Viladecavalls, Gelida, Sant Just, Esparraguera, Capellades, Pubilla Casas i Santboià), i n'han empatat dos (PB Sant Vicenç i Kubalas). Encara no han perdut cap partit. Han marcat 30 gols a favor i n'han encaixat 13, sent l'equip menys golejat, juntament amb el CF Gelida. Han aconseguit marcar en tots els partit jugats aquesta temporada fins ara. Jugant lluny del seu camp han aconseguit 10 punts, amb 3 victòries (Viladecavalls, Gelida i Pubilla Casas) i 1 empat amb els Kubalas. Han marcat 12 gols i n'han rebut just la meitat, 6. També cal dir que en tots aquests desplaçaments han rebut com a mínim un gol. Doncs ja ho tenim, gran partit servit per aquest dissabte on tant el Montserratina com els Veterans Sant Sadurní Atlètic lluitaran per aconseguir la victòria. Us esperem a La Triola, dissabte 14 de desembre a les 14:30 h.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.