diumenge, 15 de desembre del 2013

La Crònica

Veterans Sant Sadurni Atl. 3 Sector Montserrratina 1

Veterans Sant Sadurní Atl. va formar amb: Jero, Isco, Joan A., Guerre, Jordi A., Escobar, Jaume A., Lorente, Marco, Patxi i Cantarero. I també amb: Cruces, Antonio C., Dei, Chus i Nene. 

Sector Montserratina va formar amb: Moreno, Verdugo, Placeres, Ramos, Garcia, Acosta, Lomeña, Carmona, Pinto, Karim i Martinez. I també amb: Dolberg i Sigler.

Arbitre: Rafael Ojeda Nieto. Arbitratge correcte encara que en la primera part no va saber controlar el partit.

Jornada 10: Sant Sadurní Atl.-Montserratina
Ahir dissabte es va disputar a La Triola un gran partit de futbol entre els Veterans Sant Sadurní Atlètic, que una jornada mes continue
n invictes a La Triola després de gairebé un any i mig, i el Sector Montserratina, lider invicte fins ahir i que va perdre el seu primer partit de la temporada. El matx el va començar dominant l'equip local que al min.10 ja s'avançava al marcador després de que una jugada per la dreta de l'atac del Sant Sadurni Atl. acabés amb un cop de cap d'Isco per a Cantarero, que es lliurava de dos defenses amb una mitja volta i definia perfectament a la dreta del porter visitant. El partit no oferia gaires oportunitats ni per un equip ni per l'altre. El joc era molt centrat al mig del camp on tant un equip com l'altre intentaven jugar les seves cartes, sent l'equip local el que guanyava en aquesta tasca, gracies sobretot al treball incansable d'Escobar en defensa i de Javi Lorente en la creació. El joc s'enduria per moments i l'àrbitre era incapaç de controlar el joc en alguns moments. Sense gaire que explicar llevat d'algun xut llunyà i alguna oportunitat sense perill s'arribava a la mitja part.

Instants de la segona part a La Triola
Començava la segona part amb els ànims mes calmats i al min.50 Chus fa una centrada que s'enverina i el porter visitant ha d'enviar la pilota a corner per sobre del travesser. Un minut mes tard arribava el segon gol del Sant Sadurní Atlètic obra de Patxi al estar mes llest que els defenses, anticipar-se, deixar el porter a terra i marcar. El Sant Sadurní Atlètic s'agradava i el Montserratina intentava adelantar línies per retallar distancies. Al min.55 centrada de Marco i remat de Patxi de cap alta. Al min.65 arribaria el tercer de l'equip local amb la firma de Marco que controlava una pilota dins de l'àrea i aconseguia el gol amb una bona definició. Marco la tornava a tenir un minut mes tard però aquesta vegada creuava massa la pilota i marxava fora. El Montserratina va crear alguna ocasió de perill, la mes clara segurament una que Escobar, despres d'un llançament de corner molt tancat, treia sota pals de cap. Al min.81 Cantarero intenta una vaselina per sobre del porter però la pilota pica al travesser i queda morta dins l'àrea perque l'agafi el porter sense problemes. I a les acaballes del partit va arribar el gol de l'honor visitant mitjançant una jugada per la esquerra i centrada a mitja alçada a l'àrea. Jero desvia lleugerament la pilota però el rebuig el caça l'atacant del Montserratina que no perdona amb el porter sadurninenc superat. Encara en va tenir un altre el Sant Sadurní Atlètic amb una paret Cantarero-Marco-Cantarero amb xut d'aquest últim creuat a fora, a la dreta de la porteria visitant. Final del partit amb victòria del Sant Sadurní Atlètic que frena la ratxa del Montserratina i ajusta una mica mes la classificació de la 2a divisió del Campionat de Veterans. Dissabte que ve última jornada de l'any, abans de la parada per les Festes Nadalenques. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.