dimarts, 24 de desembre del 2013

La Crònica

CF Capellades 3 Veterans Sant Sadurní Atlètic 2

CF Capellades-Sant Sadurní Atlètic
Última jornada abans de les Festes de Nadal i derrota d'un Sant Sadurní Atlètic que va jugar un partit mermat per les baixes i jugant amb alguns jugadors tocats davant d'un CF Capellades que va aprofitar l'ocasió per guanyar el partit en la segona part. El Sant Sadurní Atlètic començava el partit dominant totalment el joc i tenint varies ocasions en els primers minuts on van poder sentenciar el matx però unes vegades la falta de punteria i d'altres la defensa local van impedir que la pilota acabes al fons de la xarxa. Al min.1, Lorente posa una pilota al forat per Pitu que centra rasa al segon pal on Marco no encerta a rematar i envia la pilota fora a la dreta de la porteria del Capellades. Al min.3, Pitu roba la pilota al lateral local i encara al porter local que esta molt encertat i treu una mà abaix evitant el gol. La jugada continua, arriba a Marco que envia la pilota a Patxi però el remat d'aquest surt alt. Al min.5 centrada de Pitu, molt actiu durant els primers minuts, i remat de Patxi de primeres al segon pal, que torna a sortir alt. El Sant Sadurní Atlètic dominava totalment però no aconseguia marcar. Al min.15 jugada a l'àrea del Capellades que remata Patxi fora a la dreta de la porteria. Al min.23 va arribar la primera ocasió del Capellades després d'una errada en el rebuig de la defensa sadurninenca i posterior xut. La pilota acaba en corner sense conseqüencies. El partit en aquests instants es va estancar i es jugava molta estona al mig del camp. Al min.44 arribava el gol del Sant Sadurní Atlètic després d'una centrada xut de Patxi que entrava superant el porter per alt. Era el 0 a 1 i així s'arribava al descans.

Sant Sadurní Atlètic amb la segona equipació
A la represa el Sant Sadurní Atlètic tornava a marcar al min.44 mitjançant Marco que s'escorava una mica a la dreta i engaltava un xut que superava el porter del Capellades pel part curt. I aquí es va acabar el Sant Sadurní Atlètic. Començaven a aparèixer les lesions i cada cop l'equip baixava mes i l'equip del Capellades començava a dominar. Al min.51 xut alt del Capellades i al min.53 el seu primer gol. Centrada desde la esquerra de l'atac i remat de cap que supera a Jero per alt. Era l'1 a 2 al marcador però era el Capellades l'equip que creava mes perill. Al min.62 Paco Palma xuta de lluny, el porter fa vista i la pilota acaba al pal dret de la porteria. Al min.72, el Capellades tornava a marcar, un altra vegada de cap a la sortida d'un corner desde l'esquerra. Empat a 2 i les coses no es veien gaire clares per l'equip sadurninenc. Al min.84 falta escorada a la dreta de l'atac del Capellades. Piquen la falta però surt fora a la dreta de la porteria defensada per Jero. Dos minuts mes tard el Capellades errava incomprensiblement dos remats consecutius amb la porteria gairebé buida. Era l'antesala del gol que significaria al cap i a la fi la victòria de l'equip local. Abans encara un altra oportunitat per al Capellades amb un lliure indirecte dins de l'àrea que acabava a la tanca. I quan el rellotge marcava el min.90, i com en altres partits aquesta temporada, el Sant Sadurní Atlètic acabava perdent un partit després d'anar-lo guanyant per 0 a 2. Pilota a la esquena de la defensa, a l'esquerra de l'atac del Capellades, mal rebuig defensiu que agafa el davanter local i xuta, intervenció de Jero que va a parar al travesser i posterior remat de la davantera local, a mig metre de la porteria que acaba en gol. I final del partit. Poc premi per a un Sant Sadurní Atlètic molt lluitador però amb pocs efectius i alguns d'ells tocats per problemes físics. Ara toca descansar tres setmanes i preparar el pròxim partit que es disputarà el dia 11 de gener de 2014 davant el Pubilla Casas.