dissabte, 21 de desembre del 2013

11a Jornada: CF Capellades-Veterans Sant Sadurní Atlètic

Avui dissabte es juga el partit corresponent a la 11a jornada del Campionat de Catalunya de Veterans entre el CF Capellades i els Veterans Sant Sadurní Atlètic. El partit començarà a les 16:00 h. i el podeu seguir a Twitter (@VeteransAtl) o a Facebook (Veterans Sant Sadurní Atlètic). Els de la Capital del Cava visiten Capellades amb les intencions de continuar a la part alta de la taula. Queden convocats els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atlètic a les 14:15 h. al PLAN B (Al costat del CAP). El CF Capellades ve d'empatar a 3 al camp del Santboià mentres que el Sant Sadurní Atlètic va guanyar a La Triola al líder, el Sector Montserratina, per un resultat de 3 a 1. En els anteriors enfrontaments, el Sant Sadurní Atlètic encara no ha aconseguit derrotar al Capellades. La temporada anterior a Capellades l'equip sadurninenc va caure per 2 a 1, mentres que en la segona volta, jugant a La Triola, el Capellades va arrencar un empat a 1. Així doncs, gran partit de futbol aquesta tarda a partir de les 16:00 h.


El Rival

El CF Capellades porta 16 punts en 10 jornades aquesta temporada. Un punt menys que el Sant Sadurní Atlètic que en porta 17. A guanyat 5 partits, n'ha empatat 1 i n'ha perdut 4. Ha encaixat 25 gols en contra i n'ha fet 29 al seu favor. El CF Capellades porta 3 jornades sense conèixer la derrota, encara que en les 8 últimes jornades sempre a encaixat com a mínim 1 gol per partit. Jugant a casa a aconseguit 12 punts. Ha jugat 5 partits als seu camp, n'ha guanyat 4 (Viladecavalls, Kubalas, Esparreguera i Pubilla Casas), no n'ha empatat cap i només n'ha perdut 1, enfront el Gelida per 2 a 4 en la 4a jornada. Ha casa ha marcat 20 gols i n'ha rebut 13. Un equip molt fort a casa seva que intentarà aquesta tarda arribar a les Festes del Nadal amb un bon resultat enfront el Sant Sadurní Atlètic. El desenllaç aquesta tarda a partir de les 16 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.