dissabte, 1 de desembre del 2012

13a Jornada Veterans Sant Sadurní Atl.-Granollers

Avui dissabte, a partir de les 16 h. al Municipal de La Triola, Veterans Sant Sadurní Atlètic s'enfronta al Granollers en partit corresponent a la 13a Jornada de la 3a Divisió de la lliga de veterans del Sector BCN. El Sant Sadurní Atl. té l'oportunitat de continuar als llocs capdavanters de la classificació aconseguint mantenir la imbatibilitat a casa enfront el cuer de la taula. La part alta de la classificació esta ben apretada, amb 6 equips en 6 punts. L'objectiu principal es guanyar i esperar els altres resultats amb partits com el que es disputarà al camp de La Satàlia, on s'enfronten l'UE Poble Sec i la PB Sant Vicenç, el primer contra el quart, respectivament.
La temporada passada, el partit corresponia a la primera jornada de la segona volta (18a Jornada) i el resultat va ser de 1 a 0, favorable al Sant Sadurní Atl. L'equip de Sant Sadurní ve de perdre en l'anterior jornada al camp del CF Corbera per 1 a 2 i el Granollers va perdre per 1 a 3 al seu camp enfront la PBB Sant Feliu.

El Rival


El Granollers ocupa la última plaça de la classificació amb 1 punt. No ha guanyat encara cap partit i això els fa molt perillosos, ja que deuen estar amb moltes ganes de poder aconseguir la seva primera victòria. Lluny del seu camp es on van aconseguir el punt que tenen. Van empatar a casa del Pueblo Nuevo en la 4a Jornada amb un resultat de 0 a 0. Jugant a camp contrari han rebut 25 gols i tan sols n'han marcat 7. Així doncs, a priori, un rival assequible per els homes de Rafa Moreno i Antonio Cruces, que intentaran aconseguir una victòria davant de la seva afició que els torni a posar al camí correcte, desprès de patir una ensopegada en la jornada passada.

No perdis l'oportunitat de venir aquesta tarda a partir de les 16 h. a La Triola a animar al Sant Sadurní Atlètic. T'hi esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.