divendres, 14 de desembre del 2012

14a Jornada: Montserratina-Veterans Sant Sadurní Atl.

Després d'una setmana de descans, la lliga de Veterans torna aquest dissabte, 15 de desembre amb una nova jornada de futbol. La 14a jornada ens depara un gran partit entre dos grans equips. Els Veterans Sant Sadurní Atl. visitaran a l'equip del Montserratina al Municipal Torre Roja de Viladecans. Un partit complicat per l'equip sadurninenc ja que s'enfrontaran al seu mes immediat perseguidor a la taula classificatoria. El conjunt del Sector Montserratina ocupa la 3a posició amb 26 punts, 3 menys que l'equip del Sant Sadurní Atl. que te 29. El partit es disputarà a les 15:30 h. Queden convocats els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atl. al Bar-Restaurant La Clàudia a les 13:30 h.
El Sant Sadurní Atl. ve de guanyar a casa per 4 a 0 al Granollers mentres que el Montserratina va guanyar a casa de la PBB Sant Feliu per un contundent 5 a 0. La temporada passada, el partit coincidia amb la 28a jornada i el resultat va ser de 1 a 0 favorable als locals. Va ser un partit intens que es va decantar per la mínima a favor del Montserratina.
Recordem que aquesta jornada també es disputa un partit trascendental en quant a les primeres posicions de la classificació. El lider, UE Poble Sec, visita al quart classificat, CF Capellades, equip que ha guanyat tots els partits jugats a casa seva.

El Rival

L'equip del Sector Montserratina ha jugat 13 partits, dels quals n'ha guanyat 8, n'ha empatat 2 i n'ha perdut 3. No perd desde la jornada 6, en la qual va ser derrotat a casa de la PB Sant Feliu per 5 a 1. Una dada important es que ens les ultimes 12 jornades sempre ha aconseguit marcar algun gol a l'equip rival. Nomes es va quedar a 0 en la primera jornada enfront l'UE Poble Sec.
Dels 6 partits jugat fins ara a casa, el Montserratina nomes n'ha perdut 1 (enfront de l'UE Poble Sec per 0 a 1 en la primera jornada), n'ha empatat un altre (enfront el Capellades per 2 a 2) i els 4 restants els ha guanyat (Masquefa, Pueblo Nuevo, Corbera i Sant Pau). Per tant ha aconseguit 13 punts dels 18 que es jugaven a casa fins ara. Ha marcat 22 gols i només n'ha rebut 9.
Així doncs, els Veterans Sant Sadurní Atl. es trobaran a Viladecans amb un gran equip que va començar la lliga amb alguns resultats negatius, però que poc a poc a anat pujant a la classificació fins a col.locar-se al 3r lloc i mostrant la seva candidatura ferma per estar als puestos capdavanters de la lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.