La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atl. 5 Sant Pau 0

El Sant Sadurní Atl. va formar amb: Mendoza, Antonio, Isco, Dei, Lipo, Jaume A., Palma, Mora, Joan A., Patxi i Salva. I també amb: Jordi A., Carles, Pitu i Guerre.

El Sant Pau va formar amb: Gonzàlez, Ponce, Fernàndez, Àlvarez, Lucas, Espinosa, Cayuela, Torrens, Bensumea, Orejuela i Salazar. I també amb: Jiménez, Vivancos, Trench i Blasco.

Arbitre: Alex Ruiz Ripoll. Va tenir una bona actuació i va passar desapercebut. Va xiular un penal per a cada equip.

Imatge de La Triola durant el matx
Partit entretingut a La Triola amb 5 gols que van estar repartits entre la primera i segona part. El Sant Pau de Manresa no va ser rival per un Sant Sadurní Atl. que va decidir el partit en la primera meitat i va marxar al vestidor amb un clar 3 a 0. Al min. 10, els visitants es van poder avançar al marcador amb una jugada trenada que va acabar amb un xut que va aturar molt segur Mendoza. Al min. 12 va arribar un gran gol de Jaume Agustí. Internada per la banda dreta de l'atac sadurninenc i la centrada-xut va a parar al fons de la xarxa descrivint una paràbola per sobre del porter que no va poder fer res per aturar la pilota. Sense temps per assimilar el gol, l'arbitre va xiular un penal a l'àrea sadurninenca per una mà d'un jugador local. El llançament del penal per part de l'equip de Sant Pau va marxar alt a l'esquerra de Mendoza. El Sant Pau havia desaprofitat l'oportunitat d'empatar el partit i això els hi va costar car. Al min. 16 gran xut de Paco Palma que desvia el porter a corner. El llançament desde la cantonada el fa efectiu el mateix Paco, Dei remata molt bé de cap i posa el segon gol al marcador local. El temps passava sense gaires oportunitats clares per cap dels equips i el joc es disputava al migcamp. Abans d'arribar al descans, una jugada entre Patxi i Pitu, acaba amb Patxi davant del porter i no el pot driblar. Patxi torna a recuperar la bimba refusada i xuta a porteria però un defensa sota pals aconsegueix treure la bola que va a parar al mateix Patxi que cedeix la pilota a Jaume A. perquè aquest faci una gran centrada per Pitu que remata per aconseguir el tercer gol del Sant Sadurní Atl. Feina feta a la primera part i així s'arribava al descans.

En la segona part, al min. 6, Patxi encara de nou al porter i intenta superar-lo per alt en la seva sortida però la pilota surt desviada a l'esquerra de la porteria visitant. En la següent jugada Mendoza aconsegueix aturar a la frontal un xut perillós del Sant Pau. Al min. 20 el Sant Pau la torna a tenir però el xut del davanter acaba donant a la part superior del travesser i marxa a fora. En la següent jugada, un ràpid Patxi supera per velocitat a tota la defensa visitant i aconsegueix el gol col.locant la pilota a baix a l'esquerra del porter. Era el 4 a 0 i donava encara mes tranquilitat al conjunt de Rafa Moreno. Al min. 25 doble oportunitat per al Sant Pau. Xut que atura Mendoza i el seu rebuig va a parar a un jugador del Sant Pau que llança la pilota fora. Al min. 31 l'àrbitre va assenyalar un penal sobre Patxi que va xutar Dei. La pilota va marxar a l'esquerra de la porteria visitant. A les acaballes del partit, al min. 37, Guerre llança una falta desde gairebé migcamp sense aparent perill, el porter no esta atent i s'empassa el bot de la pilota que va acabar al fons de la xarxa. Cinquè gol i el marcador ja no es va moure mes.

Bon partit del Sant Sadurní Atl. que va complir el tràmit de marxar de vacances amb una victòria que els deixa en segon lloc de la classificació havent-se disputat 15 jornades de campionat. Pròxim partit el 12 de gener enfront la PBB Sant Feliu.