diumenge, 16 de desembre del 2012

La Crònica

14a Jornada: Montserratina 1 Veterans Sant Sadurní Atl. 1


El Sector Montserratina va formar amb: Toni, Vieri, Vidal, Victor, Verdugo, Conrad, Niño, Medina, Karim, Pascu i Rafa. I també amb: Acosta, Fede, Luque, Lomeña i Polo.

El Sant Sadurní Atl. va formar amb: Cruces, Guerre, Jordi A., Isco, Nene, Mora, Pitu, Dei, Chus, Marco i Patxi. I també amb: Joan A., Mendoza, Eusebio, Escobar, Carles i Salva.

Àrbitre: Sergio Santos Pastor. Va estar molt correcte i dialogant durant tot el partit sense influir les seves decisions en el resultat final. Val a dir que els jugadors d'un i altre equip van jugar un intens partit però amb molta esportivitat en tot moment.




Montserratina-Veterans Sant Sadurní Atl.
al Municipal de la Torre Roja
Intens partit el disputat ahir dissabte al Camp Municipal de Torre Roja de Viladecans. Dos dels equips mes en forma de la lliga s'enfrontaven i el partit va respondre a les expectatives. No hi van haver molts gols però sí un futbol intens i molta emoció fins als últims minuts.

El partit el començava dominant el Sant Sadurní Atl. amb un joc fluid i amb molt de toc, amb alguna que altra ocasió per obrir el marcador però sense sort de cara a gol. El Sector Montserratina, mentrestant intentava contrarrestar el joc visitant i van tenir un parell de faltes a la frontal de l'àrea però tots dos xuts van sortir desviats. Poc a poc el partit es va convertir en una lluita constant al mig del camp, amb domini del Sant Sadurní Atl. però ven aguantat pels jugadors del Montserratina. Al min. 23, el davanter del Montserratina xutava amb semi errada desde dins de l'area, però Cruces aturava sense dificultat el seu xut. La resposta dels de Sant Sadurní no es va fer esperar i amb una gran jugada de Patxi en una passada al forat, driblava a la defensa del Montserratina i cedia la pilota a Escobar que arribava desde darrera i marcava el primer gol del partit pels homes dirigits ahir desde la banqueta per Antonio Cruces. El temps passava i continuava el joc de migcamp amb molta lluita i entrega per part dels dos equips. Així s'arribava al descans sense ocasions de perill clares per cap equip.

Corner a favor del Sant Sadurní Atlètic
A la represa, al min. 52, els locals empataven el partit en una internada per la banda esquerra, posterior centrada i remat a l'area petita, superant a Mendoza que no podia fer res per aturar el xut. El Montserratina semblava que havia despertat una mica després de la mitja part i amb una altra jugada semblant a la del gol, van tornar a xutar, aquesta vegada de mes lluny, però Mendoza aturava sense dificultats. Al min. 59, centrada desde la cantonada del Sant Sadurni Atl. i Escobar remata però atura bé el porter local. Al min. 64, una falta xutada pels visitants marxava per sobre del travesser per poc. Però potser la jugada que podria haver canviat el signe del partit va ser una errada de Mendoza quan va cedir la pilota a la davantera local. Van xutar a porta buida però el mateix porter sadurninenc, molt ràpid, arreglava el seu error i aturava la pilota. Al min. 68, l'equip del Montserratina era sancionat amb una falta indirecta dins de l'area per cessió de la defensa al porter, decisió molt protestada per l'equip local. La falta la treu Marco cap a Patxi que xuta però el seu xut va a parar a la tanca sense mes problemes per el Montserratina. Al min. 71, Escobar torna a provar sort desde fora de l'àrea però el seu xut surt per damunt del travesser. En una sacada de corner en curt, al min. 75, Marco centra i la rematada de cap de Escobar, en un excel.lent salt, surt a fora per ben poc. Al min. 83 Patxi s'escora massa i remata, un pel forçat, al lateral de la porteria. Als últims minuts el Montserratina va posar pressió a la defensa sadurninenca. Mendoza va haver de treure una mà providencial a rematada dins de l'àrea i va enviar la pilota a corner. En el posterior llançament, la pilota surt de l'area i amb un xut a mitja alçada, la pilota marxa a fora a la dreta de Mendoza. Al min. 87, el Montserratina cremava la seva última oportunitat al estavellar la pilota contra la tanca en un xut de falta desde la frontal. No hi va haver temps per mes i tots dos equips s'emportaven un punt important que deixava les coses com estaven abans de començar el matx.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.