divendres, 21 de desembre del 2012

15a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atl.-Sant Pau

Aquest dissabte a les 16:00 h. al camp Municipal de La Triola, els Veterans Sant Sadurní Atl. acomiaden l'any, futbolísticament parlant, enfrontant-se a l'equip de Sant Pau. Per l'equip sadurninenc, després de fer un principi de temporada excepcional, seria un gran final d'any poder acabar invictes al seu camp, i sense haver cedit cap punt al seu fortí. Com a rival tindrà al Sant Pau, 12e classificat amb 17 punts. La passada jornada, el Sant Sadurní Atl. va arrencar un valuós empat a 1 a casa del Sector Montserratina. El Sant Pau va guanyar al seu camp per 3 a 1 a la PBB Sant Feliu. Dona la casualitat que la temporada passada el partit corresponia a la mateixa jornada en que es disputa enguany, la 15a, i el resultat va ser de 5 a 2 favorable als sadurninencs.

Així que si vols començar les Festes de Nadal animant als Veterans Sant Sadurní Atl., vine a La Triola aquest dissabte i gaudeix d'un bon partit de futbol.

El Rival

L' UE Sant Pau de Manresa ha guanyat 5 partits, ha empatat 2 i n'ha perdut 7. Porta 33 gols a favor i 54 en contra. Lluny del seu camp ha jugat 7 partits, nomes ha aconseguit 4 punts, una victòria a casa del Pueblo Nuevo per 3 a 4 i un empat a 2 a casa del CF Corbera. Ha marcat 9 gols fora de casa i n'ha rebut 31. La major golejada que ha rebut jugant com a visitant va ser en la 2a Jornada, al camp de l'UE Poble Sec i el resultat va ser de 8 a 0.

Així doncs, el Sant Sadurní Atl. haurà de guanyar i seguir demostrant el perquè de la seva posició a la classificació i acabar l'any amb un bon resultat enfront de l'equip manresà. Recordem, dissabte 22 a les 16:00 h. al Municipal de La Triola, Veterans Sant Sadurní Atl.- UE Sant Pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.