divendres, 5 d’octubre del 2012

5a Jornada Veterans Sant Sadurni Atlètic-Pubilla Casas

Aquest dissabte dia 6 d'octubre tindrà lloc, a partir de les 16 h, al camp municipal de La Triola, el partit corresponent a la 5a Jornada del campionat de veterans entre els equips de Veterans Sant Sadurní Atlètic i el Pubilla Casas.

L'equip sadurninenc ve d'aconseguir un empat a 1 al sempre difícil camp de l'UE Poble Sec, mentres que el Pubilla Casas va perdre a l'anterior jornada per 2 a 5 davant de la PBB Sant Feliu.

L'equip de Pubilla Casas ocupa la 14a posició a la classificació amb 3 punts i l'equip de Sant Sadurní esta classificat en 3r lloc amb 10 punts.
Queden convocats els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atlètic per enfrontarse a l'equip barceloní que malgrat aquest any no ha començat amb gaire bon peu la competició, es un equip important i sempre posa les coses difícils.

En la temporada anterior, el partit corresponia a la 9a Jornada de competició i va acabar amb un resultat de 3 a 0 favorable a l'equip de Sant Sadurní Atlètic.

Aparqueu les copes de cava per una estona i veniu dissabte a les 16 h. a la Triola a gaudir d'un bon partit de futbol entre dos equips que ho donaran tot per aconseguir la victòria!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.