CF Pueblo Nuevo 1 Veterans Sant Sadurní Atl. 3

El CF Pueblo Nuevo va formar de sortida amb: Moral I, Castro, De la Torre, Corderilla, López, Ramilo, Martínez, Moral II, Salas, Cenino i Díaz. I també amb: Valentin, Arias, Viyetes, García, Hurtado, Mariano i González.

El Veterans Sant Sadurní Atl. va formar de sortida amb: Mendoza, Antonio, Isco, Nene, Rubén, Mora, Jaume A., Joan A., Pedro, Francis i Patxi. I també amb: Lipo, Cruces, Jordi A., Marco, Billy i Dei.

El col.legiat que va dirigir l'encontre va ser Miguel Àngel Luna Nogues. Ho va fer bé amb l'ajuda dels jugadors. En cap moment es va veure obligat a treure cap targeta. Correcte.

Dissabte passat es va disputar a Terrassa, en una tarda freda, el partit que enfrontava el CF Pueblo Nuevo i el Sant Sadurní Atlètic. Tot i la diferencia en la classificació entre els dos equips, Pueblo Nuevo ocupa la penúltima plaça i el Sant Sadurní Atl. ocupa el segon lloc, no va ser un partit gens fàcil per l'equip de Sant Sadurní d'Anoia.

Poca il.luminació al Municipal de Pueblo Nuevo
Encara no havia trobat el seu lloc al camp el Sant Sadurní Atl. quan l'equip egarenc foradava la porteria defensada per Mendoza. En un llançament de banda, penjaven la pilota a l'area, la defensa no estava encertada a l'hora de refusar i el rebot queia a peus d'un jugador del conjunt local que engaltava un xut a la dreta de Mendoza, que tot i tocar la bimba, no podia evitar el gol. Començaven les coses malament, l'equip sadurninenc no acabava de jugar bé i l'equip local tenia les seves oportunitats. Al min. 8, Mendoza refusava un xut. Al min. 21, un xut a l'arrel del pal era tret pel porter del Sant Sadurní Atl. de nou a corner. Al min. 23, Mora refusava a corner una passada a l'interior de l'area amb molt de perill del CF Pueblo Nuevo. Aleshores va ser quan el Sant Sadurní Atl. es va despertar en el partit. Al min. 34, Marco remata davant del porter a passe de Francis i la pilota marxa a fora per poc i al min. 38 arribava el gol de l'empat amb un fort xut amb la cama esquerra de Francis. La pilota al primer pal i era impossible pel porter. Abans del descans, Billy torna a provar de batre al porter local al veure'l adelantat però el seu intent de vaselina l'agafa el porter sense problemes. Així es van acabar els primers 45 minuts.

Banqueta de luxe a Terrassa
La segona part va començar d'una altra manera pel conjunt dirigit per Rafa Moreno i Antonio Cruces. De seguida, al min. 48, Billy torna a veure el porter adelantat i aquesta vegada si aconsegueix superar el porter per alt i posa el 1 a 2 al marcador. Aquests eren els millors minuts de l'equip visitant i en un contraatac, després d'una falta llençada pel CF Pueblo Nuevo que s'estabellava a la tanca, Patxi es objecte d'un penal clar que l'arbitre no va veure. Tot seguit, al min. 55, Patxi tornava a ser travat per un jugador contrari i aquesta vegada l'arbitre si que marxava cap al punt de penal i assenyalava la pena màxima. Marco era l'encarregat de llançar el penal, però malauradament, la pilota sortia, llepant el pal, a l'esquerra de la porteria del CF Pueblo Nuevo. A partir d'aquí i va haver un protagonista al partit i aquest va ser Cruces, el porter del Sant Sadurní Atl. que havia substituït a Mendoza al descans. Al min. 57 parava un xut ras. Al min. 72, un remat de cap a l'area petita era refusat amb el peu per Cruces. Al min. 75, Cruces tornava a parar una pilota i el posterior contraatac, amb Patxi com a protagonista, acabava en el 1 a 3 desprès de superar per alt el porter local. Al min. 82 seguia el recital de Cruces i primer tornava a parar un altre xut i tot seguit, al 86 feia una doble aturada per així evitar el segon gol local que els hagués fet entrar de nou al partit ens els últims minuts. No va passar res mes. Amb 5 minuts d'afegit s'arribava al final d'un partit molt lluitat per ambdós conjunts i on el Sant Sadurní Atl. continuava la seva bona ratxa de resultats i s'afiançava al segon lloc de la classificació de la 3a Divisió de Veterans del Sector Barcelona.

Cal destacar la deficient il.luminació que tenen per practicar el futbol en aquest camp. Algú hi hauria de posar remei.

La setmana que ve, els Veterans Sant Sadurní Atlètic reben al seu camp al quart classificat, la PB Sant Vicenç. Un equip que vindrà amb tota seguretat a intentar emportar-se els tres punts del Municipal de la Triola. L'equip sadurninenc haurà de lluitar de valent si vol seguir imbatut al campionat.