dijous, 18 d’octubre del 2012

La Crònica

Masquefa 3 Veterans Sant Sadurní Atl. 3



Una jornada més, l’equip del Sant Sadurní Atl. segueix imbatut tot i que aquesta setmana va tocar treballar de valent i no es va assolir l’empat fins al darrer segon de partit.

Per 3ª jornada consecutiva partit força bronc, amb moltes interrupcions, faltes i faltes que impedia una continuïtat en el joc, però aquesta setmana, a més, el col·legiat no va ajudar i va perjudicar en decisions claus a que els 3 punts no viatgessin cap a la Capital del Cava.

Molt aviat s’avançava el Masquefa, desprès d’afavorir un refús dins l’àrea i la centrada posterior era rematada en posició dubtosa de fora de joc a gol. A partir d’aquest instant ( min.5) el Sant Sadurní Atl. va ser qui va portar el pes de la 1ª part però sense crear masses ocasions en els metres finals, i va tenir que ser en pilota aturada quan Escobar rematava de cap al fons de la xarxa fent l’empat a 1. Abans del descans l’àrbitre tornava a ser protagonista desprès d’anular un gol a Billy per fora de joc. El Masquefa sols en els 5 minuts finals va tornar a xutar entre els 3 pals.

A la represa, més del mateix. Moltes interrupcions, faltes i un àrbitre que no mantenia el mateix criteri alhora d’ensenyar les cartolines ni les faltes. Al poc d’iniciar-se la 2ª part a Pedro el van agafar per la cintura quan marxava cap a porteria i va ser objecte de falta però l’àrbitre va deixar seguir en 1ª instància i seguidament va parar el joc i va anar a la banqueta a  amonestar a 2 jugadors sadurninencs. Però on l’àrbitre es va lluir de valent va estar quan a mitjans de la 2ª part i l’equip visitant ja estava físicament cansat, va expulsar a Escobar amb una groga.  Incomprensiblement el Sant Sadurní At es quedava amb 10 jugadors i l’equip local que havien fet un munt de faltes i moltes d’elles sense pilota seguien jugant amb 11....en uns minuts de desencert i fruit d’errades en defensa el Masquefa marcava 2 gols i deixava el partit gairebé sentenciat.

Però encara quedava la darrera mostra de garra dels visitants i quan el cronòmetre era apunt del minut 90, Patxi feia el gol que donava una mica d’esperances, mentres els locals es dedicaven a fer canvis i més canvis i simulant lesions per tal de trencar el partit i que no i hagués continuïtat. Però ahir al futbol va fer justícia i quan passaven uns 5 minuts del temps afegit, Marco centrava una falta lateral i Patxi feia l’empat a 3 de cap.

Al final doncs, un punt amb sabor a victòria ja que es va jugar molta estona amb 10, contra 12.

Tot i això s’ha de fer autocrítica ja que no s’acaba de jugar bé, i hi ha moltes imprecisions, nervis..... però bé, la temporada tot just acaba de començar així que hi ha temps per la millora.

El proper partit força complicat contra el Santboià dissabte a les 16h de la tarda al municipal de La Triola.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.