divendres, 12 d’octubre del 2012

6a Jornada del Campionat. Masquefa-Sant Sadurní Atl.

Aquest dissabte, dia 13 d'octubre, es disputarà, al camp Municipal de Masquefa, el partit corresponent a la 6a Jornada del Campionat de Veterans entre els conjunts de Masquefa i Sant Sadurní Atlètic. Els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atl. queden convocats a les 15:15 h a la seu social del club, al BAR LA TRIOLA. L'enfrontament començara a les 16:30 h.

El conjunt de Masquefa ve de perdre com a visitant a l'anterior jornada contra la PBB Sant Feliu per un resultat de 3 a 2, mentre que el Sant Sadurní Atlètic va guanyar a casa al conjunt de Pubilla Casas per idèntic resultat, 3 a 2. L'equip de Masquefa ocupa la 11a posició a la classificació amb 7 punts i el Sant Sadurní Atlètic es colider de la categoria amb 13 punts, juntament amb l'UE Poble Sec i el Santboià. La temporada anterior, el partit va correspondre a la jornada 34 i última del campionat 11/12, i va registrar un resultat favorable al conjunt de Masquefa per 2 a 1.

Malgrat la diferencia de punts a la classificació serà, de ben segur, un partit complicat el que tindran els jugadors sadurninencs al Municipal de Masquefa, d'on intentaran emportar-se un bon resultat i així continuar invictes aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.