divendres, 26 d’octubre del 2012

8a Jornada, CF Pueblo Nuevo-Veterans Sant Sadurní Atlètic

Demà dissabte 27 d'octubre tenim desplaçament important a Terrassa per a continuar als puestos capdavanters de la classificació. A partir de les 18 h al camp M. Pueblo Nuevo tindrà lloc el partit que enfrontarà el CF Pueblo Nuevo i el Sant Sadurní Atl. Queden convocats els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atlètic a les 16:15 h. al RESTAURANT CLÀUDIA.

Cal dir que el CF Pueblo Nuevo es la nova denominació d'aquest club, ja que l'any passat era el Bonaire i ja militava a la tercera divisió de veterans de Barcelona. El partit de la temporada passada va acabar amb un 3 a 2 favorable a l'equip de Terrassa, que va remuntar un 0 a 2 per acabar guanyant en partit.

Així que serà un partit complicat malgrat la diferencia dels equips a la classificació. El CF Pueblo Nuevo ocupa la 17a posició a la taula amb 2 punts i el Sant Sadurní Atl. es 2n amb 17 punts. En l'anterior jornada, el Sant Sadurní Atl. golejava a casa al Santboià per 8 a 1, mentres que el CF Pueblo Nuevo perdia per un ajustat 3 a 2 a casa de la PBB Sant Feliu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.