La Crònica

Veterans Sant Sadurni Atl. 8 Santboià 1

El Sant Sadurní Atl. va formar de sortida amb: Cruces, Lipo, Guerre, Jordi A., Mora, Chus, Pitu, Dei, Billy, Palma i Pedro G. I també amb: Rubén, Carles, Mendoza, Patxi, Jaume A., Joan A., Francis i Nene.

El Santboià va formar de sortida amb: Raggio I, Zahino I, Salinas, Raggio II, Christian, Gallardo, Williams, Zahino II, Guillermo, Henriquez i Rodrigo. I també amb: Mihi, Acosta, Serrano, Romero i Lopez.

Àrbitre: Xavier Vilanova Garrigó. Correcte. Va xiular dos penals, un a cada àrea i va encertar.

Gran partit el jugat dissabte a la tarda al municipal de La Triola. El Sant Sadurní Atl i el Santboià s'enfrontaven en el partit de la jornada. Tots dos equips estaven invictes aquesta temporada. Però el Sant Sadurní Atl va donar un cop de puny sobre la taula i va resoldre el partit amb un clar 8 a 1. Els homes de Rafa Moreno i Antonio Cruces van jugar un excel·lent partit i això es va veure reflexat al marcador després dels 90 minuts.

Guerre defensa davant d'una de les poques
arribades del Santboià.
Al min. 2 de partit, una passada al forat entre línies de Lipo, arriba a Billy que encara al porter i el supera amb un xut creuat a la dreta de la porteria defensada per Raggio I. El partit era un monòleg del Sant Sadurní Atl i així al minut 14, Pitu tornava a foradar la porteria contraria amb un gol molt semblant a l'anterior. Era el 2 a 0 i el partit semblava encarrilar-se. Al min. 25 Pedro fa un xut, mentres era objecte de falta, i va a parar al pal. En aquest moment, el Santboià es va treure una mica la son de les orelles i amb una jugada a l'àrea gran, va acabar amb un penal que van transformar en el 2 a 1 que posava emoció al marcador. Tot seguit, Chus lluita una pilota que semblava que es perdia per la línia de banda. La salva i encara per fer la centrada però aquesta es aturada pel porter amb una bona sortida. En el min. 30 va venir el gol del partit. Paco Palma engalta un xut des de fora de l'àrea que va a parar a l'escaire de la porteria del Santboià. Moment clau del partit, ja que feia pocs instants que l'equip visitant habia reduït distancies i això era un gerro d'aigua freda. Al min. 34 Mendoza, que havia entrat en el lloc de Cruces a la porteria, es llueix amb una bona parada a xut de falta i envia la pilota a corner. Els últims minuts de la primera part no van tenir mes història.

Al principi de la segona part, els locals tenien una bona oportunitat de tornar a marcar, mitjançant un penal provocat per Jaume A. Però Patxi enganya al porter i la pilota pica al travesser. El propi Patxi torna a rematar de cap però la jugada queda invalidada. Min. 58, Patxi encara al porter i desprès de retallar davant la seva sortida, marca a plaer el 4 a 1 que donava tranquilitat. El partit estava totalment controlat pels locals i en una falta provocada per Pedro G., Paco Palma feia, amb un excel·lent xut amb l'esquerra el 5 a 1. D'aquí al final van caure 3 gols mes de la banda del Sant Sadurní Atl. Al min. 80, Patxi tornar a driblar al porter i marcar el 6 a 1 i al min. 81, un passe de la mort de Chus des de la dreta i posterior rematada de Patxi al fons de la xarxa, posava el 7 a 1 al lluminós de La Triola. Hat-Trick per Patxi que arrodonia un gran partit. Al min. 84, Patxi li tornava el regal a Chus i li feia un altre passada que el jugador sadurninenc va empènyer al fons de la porteria del Santboià. Així va acabar el partit sota un xàfec important que llavors queia sobre la gespa.

Tres punts molt importants de cara a continuar als llocs capdavanters de la classificació, davant d'un bon equip que ahir no va tenir el seu dia. Propera jornada visita a Terrassa, on l'equip de Sant Sadurní Atl jugara enfront del C.F. Poble Nou.