dilluns, 8 d’octubre del 2012

La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atl. 3 Pubilla Casas 2

 
 
Partit força complicat el disputat el passat dissabte al Camp Municipal de La Triola amb un equip que va posar les coses molt difícils a l’equip local.
 
Sense fer un bon futbol, i amb molts nervis i imprecisions, el partit es va posar molt de cara ja que en les 3 arribades amb perill la pilota acabaria al fons de la porteria de l’equip de l’Hospitalet, Patxi en 2 ocasions, la 2a desprès d’una bona combinació entre Pedro i ell mateix, i un gol de Marco de cap a centrada de Francis deixava un bon panorama, però el Pubilla Casas mai va abaixar els braços i tot i que no van generar perill més que en xuts llunyans i a pilota parada. Un gol abans d’arribar al descans va tornar a posar-los al partit.
 
Per més desgracia pels sadurninencs, quan feia poc que havia començat la 2a part, el conjunt visitant marcava un inquietant 2on gol. La renta obtinguda a la 1a mitja hora de partit quedava reduïda, a més amb males sensacions. Per uns instants era més a prop l’empat que el seguir guanyant, però els homes de Rafa Moreno i Antonio Cruces van treure també la garra i van treures la pressió dels visitants i la cosa es va anivellar, el perill visitant va anar a menys i es va estar apunt de fer el quart gol que hagués donat la tranquil·litat per afrontar els darrers minuts. Però el gol no va arribar, el partit es va embrutar amb entrades i moltes interrupcions i al final però es va poder defensar aquesta mínima renta i els 3 punts es van quedar a la Capital del Cava, i permet una jornada més continuar invictes en aquest inici de campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.