divendres, 9 de novembre del 2012

10a Jornada, CF Capellades-Sant Sadurní Atlètic

Aquest dissabte, els Veterans Sant Sadurní Atlètic, visiten al CF Capellades al camp municipal Josep Argelich i Jové de Capellades. El partit començarà a les 16:00 h. Queden convocats els jugadors de l'equip sadurninenc a les 14:20 h. a la cerveseria EL PICAROL. El matx te tots els ingredients d'un gran partit de futbol. Dos dels equips mes en forma del campionat que es veuran les cares, uns per continuar invictes al campionat i els altres per continuar invictes al seu camp.
El CF Capellades ve d'empatar a fora amb la PBB Sant Feliu, mentres que el Sant Sadurní Atl. va guanyar el seu partit a casa per 4 a 3 a la PB Sant Vicenç.

El Rival

Aquesta setmana encetem una nova secció al blog que intentarà donar a conèixer algunes dades sobre el rival i sobre la seva trajectòria a la lliga aquesta temporada.

El CF Capellades es un equip que l'any passat militava a la categoria de la 2a Divisió. Un conjunt amb homes alts que fan de les jugades a pilota parada un perill constant. A més, te jugadors a les bandes molt ràpids que faran que la defensa sadurninenca hagi d'estar ben alerta.

Han jugat 9 partits, han guanyat 5, han empatat 3 i n'han perdut 1. L'únic partit amb derrota va tenir lloc al camp de la PB Sant Vicenç i el resultat va ser de 7 a 4.
El CF Capellades ha guanyat els 4 partits jugats al seu camp. Ha aconseguit els 12 punts possibles.
Es l'equip mes golejador del campionat amb 38 gols, dels quals, 25 els han marcat al seu camp. Tenen una mitja de 6 gols per partit a casa, on ha jugat amb el Pueblo Nuevo, Buenaventura, Sant Pau i Granollers, sent aquest ultim el que es va emportar un resultat mes advers, 11-1. Per contra, només a hagut de treure la pilota de dins de la seva porteria en 6 vegades en els 4 partits jugats al municipal Josep Argelich i Jové. Una mitja d'1 gol encaixat per partit a casa.

El partit promet ser un espectacle digne, amb dos equips a sobre del terreny de joc que ho donaran tot. El CF Capellades per continuar guanyant tots els partits a casa seva i el Sant Sadurní Atlètic per continuar invicte en la present temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.