dimecres, 28 de novembre del 2012

La Crònica

CF Corbera 2 Veterans Sant Sadurní Atl. 1


CF Corbera va formar amb: Verdugo, López, Garcia I, Martin, Sànchez, Paredes, Lafuente, Alderete, Aragon, Raurel, i Lezcona. I també amb: Cabañas, Casas, Garcia II, Mola, Rivas i Marcelo.

Veterans Sant Sadurni Atl. va formar amb: Mendoza, Lipo, Guerre, Nene, Jordi A., Mora, Pitu, Jaume A., Pedro, Chus i Marco. I també amb: Palma, Carles, Billy, Joan A., Salva, Patxi i Antonio.

Arbitre: Javier Sànchez Rodríguez. Dolent. Va permetre durant tot el partit el joc dur del CF Corbera i va estar molt estàtic amb poc encert en els fora de joc. Va expulsar a un jugador local al min. 85.


Per segon any consecutiu, Veterans Sant Sadurní Atl. ensopeguen en la mateixa pedra.

Sant Sadurní Atl. a punt de començar
la segona meitat a Corbera.
Partit molt semblant al que l'any passat varen disputar tots dos equips a Corbera. Domini total de l'equip del Sant Sadurní Atl. però major efectivitat de cara a gol de l'equip de Corbera.
Molt aviat es va posar de cara el partit per l'equip local. Al min. 7, el davanter del CF Corbera encara a Mendoza, el dribla i marca a plaer. El partit era dominat per l'equip sadurninenc i les oportunitats no van trigar en arribar. Al min. 13, Centrada de Marco i remat de Pitu alt. Al min. 18, Nene llança una falta llunyana que atura el porter sense gaires problemes. Al min. 23, una falta xutada per Guerre també marxa per sobre del travesser. El CF Corbera estava jugant dur i l'arbitre era permissiu amb aquest joc. El Corbera només s'apropava a la porteria del Sant Sadurní Atl. en jugades aïllades i per errades puntuals. Així, al min. 27, desprès d'una pilota perduda en defensa, un davanter del Corbera engalta un xut però Mendoza atura amb seguretat. Al min. 33, Patxi intenta rematar de cap però el porter rebutja l'esfèrica. El rebuig va a parar a Chus que, un pel forçat, xuta alt sobre la porteria del Corbera. Al min. 38, Marco xuta de nou de falta a la frontal i el porter local torna a aturar. Al min. 40, Billy intenta aprofitar una passada al forat però Verdugo esta molt atent i surt a la frontal per agafar la pilota.  Així arribàvem a la mitja part amb un clar dominador a sobre del camp, el Sant Sadurní Atl., però amb un resultat en contra per 1 a 0.

La segona part va continuar igual. Joc dur al mig del camp de l'equip de Corbera i el Sant Sadurní Atl. dominant el joc. Al min. 48, Nene xuta una falta desde el vèrtex de l'area i el seu xut es refusat pel porter local, que va jugar un gran partit. Al min. 51, Patxi fa una jugada marca de la casa, fa un barret al defensa i controla la pilota dins de l'area, però el seu xut, amb l'exterior del peu, surt a l'esquerra de la porteria local per ben poc. Al min. 54 arribava la recompensa per l'equip de Sant Sadurní, i en una passada al forat de Nene, habilita a Patxi que encara al porter i el supera per la seva dreta. Al min. 58, l'arbitre s'inventa un fora de joc inexistent quan, a passada de Pedro, Billy encarava sol al porter. Les ocasions es repetien una i altra vegada en la porteria del Corbera, però la pilota dissabte es resistia a entrar. Al min. 62, centrada de Nene i Patxi remata de cap però atura el porter. Al min. 65, una pilota perdura al mig del camp torna a ser fatal per l'equip sadurninenc que va rebre el 2 a 1, quan el davanter encara a Mendoza i fa arribar la pilota al fons de la xarxa. La reacció del Sant Sadurní no es va fer esperar, i en el següent minut, Patxi xuta a gol i el porter realitza una gran aturada, i en el rebuig, Billy remata amb el porter a terra. El seu xut es desviat amb les cames del porter a corner. El Sant Sadurní ho intentava però no aconseguia foradar la porteria contraria. Al min. 73, el CF Corbera feia el segon xut en tota la segona part. Era aturat per Mendoza sense cap problema. Al min. 76, Marco, després de superar dos o tres rivals, xuta al lateral de la porteria del Corbera, a la dreta del porter. Al min. 79, el Sant Sadurní Atl. va estar a punt de marcar el segon. En una jugada amb molts rebuigs dins de l'area, la pilota queda morta però el davanter sadurninenc no arriba per poc a la pilota, colpejant sense intenció al porter del Corbera. Al min. 85, l'autor del segon gol del Corbera va ser expulsat per l'arbitre. Als últims minuts, el Sant Sadurní Atl. va tenir tres ocasions mes d'empatar. Una en les botes de Jaume A., que a passada de Patxi, engalta un bon xut al pal curt però el porter del Corbera desvia a corner. El mateix Patxi fa un xut que surt a l'esquerra de la porteria per poc. I la última jugada del partit, Billy s'escora dins de l'area però el seu xut forçat es aturat de nou pel porter. Aquí es va acabar el partit. Alguna rampa dels jugadors del Corbera i final.

El Sant Sadurní Atl. va perdre, per segona vegada consecutiva, lluny de la Triola i no va poder aconseguir emportar-se cap punt del Municipal de Corbera.  D'aquesta manera perd el liderat que la setmana passada va aconseguir davant el Buenaventura. La setmana que ve ens visita el Granollers. Son el cuers però s'ha de tornar a aconseguir la victòria per continuar als puestos capdavanters de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.