dissabte, 24 de novembre del 2012

12a Jornada. Corbera-Veterans Sant Sadurní Atl.

Avui dissabte la secció de veterans del Sant Sadurní Atlètic s'enfronta al Corbera per defensar el liderat aconseguit la setmana passada. El partit es jugarà al Municipal de Corbera a les 16 h. Queden convocats el jugadors de Veterans Sant Sadurní Atl. a les 14:15 h. al MESON AL ANDALUS. El Corbera ocupa la 8a plaça a la classificació i esta fent una bona temporada. La jornada anterior va empatar a 0 contra la PBB Sant Feliu a fora, mentres que el Sant Sadurní Atl. va guanyar a casa per un abultat 7 a 1 al Sporting Buenaventura. La temporada passada, l'enfrontament va tenir lloc a la tercera jornada i el resultat va se favorable a l'equip del Corbera per 3 a 1.

 

El Rival

El Corbera ocupa la 8a posició a la classificació amb 15 punts, 11 punts menys que el Sant Sadurní Atl. que en porta 26. Son els reis de l'empat a la categoria amb 6 empats, 3 victòries i només 2 derrotes, les dos jugant a fora i contra dos grans equips, el Santboià i la Montserratina. Jugant com a local ha aconseguit 7 punts, ha guanyat 1 partit (enfront el Granollers) i n'ha empatat 4 (enfront el Masquefa, Capellades, Pueblo Nuevo i Sant Pau). Encara no ha sigut derrotat al seu camp, cosa que diu molt d'aquest equip quan juga a casa. En quant a gols, jugant al seu camp n'ha marcat 12 i n'ha rebut 11. Així doncs, partit difícil al camp del Corbera que encara no sap el que es perdre davant de la seva afició. El homes de Rafa Moreno i Antonio Cruces hauran de treballar de valent per poder-se emportar els 3 punts cap a la Capital del Cava i així poder seguir liderant la 3a divisió per segona jornada consecutiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.