dilluns, 19 de novembre del 2012

La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atl. 7 CF Sporting Buenaventura 1. Victòria i liderat.


Partit plàcid al Municipal de La Triola aquest dissabte. Aquest triomf dona el liderat per diferencia de gols al Sant Sadurní Atl. amb 26 punts, els mateixos que el Poble Sec que va empatar a casa amb el Santboià.

Mendoza defensant la porteria sadurninenca
enfront del CF Sporting Buenaventura
El matx es posava de cara de seguida, al min. 2, Paco Palma fa una centrada perfecta desde l'esquerra de l'atac del Sant Sadurní Atl. i Patxi, avançant-se al central, fa una bona rematada de cap que acaba al fons de la xarxa de l'equip del Buenaventura. Llavors arribaven uns moments de desconcert que aprofitava l'equip visitant per tenir un parell d'oportunitats clares. La primera al min. 8, quan el davanter del Buenaventura encara a Cruces i xuta. El porter sadurninenc aconsegueix rebutjar la pilota a corner amb els peus. La segona al min. 17, quan una internada per la banda esquerra de l'atac visitant acaba amb un xut creuat que Cruces torna a enviar a corner. Al min. 21, Jaume A., feia una jugada personal dins de l'àrea i el seu xut anava a parar a la part exterior del pal esquerra de la porteria del Buenaventura. Min. 27, falta a la frontal llançada per Nene amb molt de perill, però el porter visitant toca amb la punta dels dits, la pilota dona al travesser i surt a corner. El domini del partit per part del Sant Sadurní Atl. era total i al min. 35, un gran passe de Billy era rematat per Patxi i el porter aconseguia rebutjar. Seguidament, Paco Palma provava sort i xutava a porteria però el seu xut, a passada de Patxi, sortia a la dreta de la porteria del Buenaventura. Un altra oportunitat clara la va tenir al min. 39 Patxi, que encarava al porter i el driblava però la pilota li marxava en el seu intent i no podia rematar. Al min. 44 va arribar el segon gol local, merescut i psicològic, que enfonsava a l'equip barceloní. En un corner, Billy centra i després de varis rebots a dintre de l'àrea, Paco Palma es llença a per la pilota i marca de cap el 2 a 0 amb el qual s'arribava al descans.

La segona part va ser dominada de cap a fi per l'equip sadurninenc. Val a dir que el CF Sporting Buenaventura només es va presentar amb 11 jugadors a La Triola. Al min. 53, gran jugada de l'equip que acaba amb la passada de Billy, a la dreta de l'atac per Chus, i aquest aconsegueix una centrada mil.limètrica al cap de Patxi que marca el 3 a 0 de gran rematada. Al min. 55, Billy, que va xutar molt durant el partit, va intentar un xut ras, però el porter aconsegueix aturar. Al min. 63, Mora fa una gran jugada personal però el seu xut creuat es desviat pel porter del Buenaventura a corner. Tot seguit, l'equip del Buenaventura va demanar un possible penal de Lipo a l'àrea del Sant Sadurni Atl. però l'arbitre, que va estar molt bé durant tot el partit, no va indicar la pena màxima. El primer Hat Trick de la tarda arribava de la mà de Patxi, al min. 66, quan encertava a rematar una pilota que li queia als peus després d'una serie de rebots a l'àrea visitant. El partit estava encarrilat i el Veterans Sant Sadurní Atl. s'agradava i disfrutava jugant. Al min. 72, Carles es planta sol davant del porter visitant però el seu xut surt a l'esquerra de la porteria. Al min.76, Billy trobava recompensa al partit que estava fent i materialitzava el seu primer gol. Encarava al porter i el superava per baix al pal curt. I sense donar temps, Billy, al min. 77 tornava a foradar la porteria del Buenaventura. Aquest cop, una gran centrada de Jaume A., acabava amb una rematada de cap de Billy que feia pujar el 6 a 0 al marcador. Billy hauria pogut tornar a marcar en una jugada que va acabar el fons de la xarxa, però l'arbitre anulava el gol per fora de joc. Min. 82, de nou Billy ho provava però el seu xut es perdia a la dreta de la porteria visitant. El partit era un atac i gol constant i Jaume A., que va jugar un molt bon partit, feia una gran jugada personal i després de desfer-se de varis defensors, xutava ras però la bola era aturada pel porter. Però ahir era el dia de Billy i un parell de minuts mes tard, el propi jugador del Sant Sadurní Atl. aconseguia el segon Hat Trick de la tarda amb un xut desde fora de l'àrea a l'esquerra de la porteria visitant. Llavors el Sant Sadurní Atl. es va relaxar i el CF Sporting Buenaventura aprofitava per aconseguir el gol de l'honor quan el davanter creuava la pilota davant de la sortida de Mendoza. En aquells instants el Buenaventura jugava amb 9 jugadors, ja que dos dels integrants de l'equip havien abandonat el terreny de joc per causes que desconeixem. Ja a les acaballes del partit, Guerre enviava la pilota al pal després d'un bon xut. No hi havia temps per mes.

Gran victòria, que en acabar la jornada, feia pujar als Veterans Sant Sadurní Atlètic al liderat de la classificació de la 3a divisió de campionat de veterans (sector BCN), empatat a 26 punts amb l'UE Poble Sec però amb millor diferencia de gols. La pròxima cita serà enfront el Corbera, el dissabte que vé a les 16:00 h. al camp municipal de Corbera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.