dimecres, 14 de novembre del 2012

La Crònica

Capellades 2 Veterans Sant Sadurní Atlètic 1



CF Capellades ha format amb: Parejo, Sanz, Miñon, Hernandez, Plumbo, Del Barrio, Lorenzo, Aguilar, Azhiocu, Reales i Ferrer. I també amb: Langa i Sanchez.

Veterans Sant Sadurní Atl. ha format amb: Cruces, Antonio, Isco, Nene, Jordi A., Marco, Pitu, Dei, Palma, Patxi i Pedro. I també amb: Lipo, Jaume A., Joan A., Carles, Rubén i Billy.

Àrbitre: Hicham Atmani. Dolent. No va saber parar les entrades dures. Es va estalviar un clarissim penal a favor del Sant Sadurní Atl.


Corner a favor del CF Capellades
Partit lluitat al Municipal Josep Argelich i Jové de Capellades. El CF Capellades va fer un partit molt complet, en el qual el Sant Sadurní Atl. no va poder contra restar el joc directe del rival. Al min. 11 el Capellades ja avisava de la perillositat de la seva davantera. Incursió per la banda esquerra, centrada perillosa a l'area que rebutja la defensa. En la posterior centrada aconseguien una rematada de cap que aturava amb seguretat Cruces. Al min. 17, una centrada-xut per l'esquerra la tornava a treure Cruces en una brillant aturada quan la pilota entrava a la porteria visitant. Al min. 21 va arribar el primer xut del Sant Sadurní Atl. Nene xuta una falta desde la frontal i la pilota surt a la dreta de la porteria local. El partit consistia en una dura lluita al migcamp, amb un terreny de joc molt relliscós a causa del desgast de la gespa. Al min. 36, Dei es objecte d'un clar penal a l'area local que l'arbitre no va voler veure. Tot seguit, en una incursió a l'area del Sant Sadurní Atl., un jugador local es llença descaradament buscant el penal i l'árbitre li ensenya la tarjeta groga. Hi havia hagut alguna que altra falta mereixedora de targeta però el col.legiat encara no n'havia ensenyat cap. Al min. 43 va arribar la jugada clau del partit. Tot just abans d'arribar al descans, una passada al forat per la banda esquerra del CF Capellades, en mes que possible fora de joc, es definida perfectament pel davanter davant de Cruces. 1 a 0 per l'equip local i així s'arribava al descans.

Lipo mostrant la indumentaria que va lluir el
Sant Sadurní Atl. a Capellades
La segona meitat continuava igual que la primera. Molta lluita al mig del camp i poques arribades a les àrees. Al min. 55, Mendoza atura en dos temps un xut del Capellades. Tot seguit, Pitu xuta a gol i el porter treu una mà a baix que aconsegueix evitar el gol. Cada minut que passava semblava que el Sant Sadurní Atl. es feia mes amb el control del partit, amb el Capellades esperant tancats les envestides sadurninenques i sortint al contraatac.  Al min. 62 una centrada per alt de Nene que es desviada per la defensa, quan el porter ja era superat i la davantera del Sant Sadurní Atl. es disposava a rematar. Al min. 66, en un contraatac local per l'esquerra, Mendoza es llueix aturant al xut del davanter. Tot seguit, en un corner llençat per Palma, la pilota agafa molt d'efecte i es a punt d'entrar. El porter local evita el gol olímpic amb un bon refús. El Sant Sadurní Atl. continuava rondant l'area rival, però una i altra vegada la defensa local treia la pilota sense contemplacions. I en una d'aquestes, un rebuig llarg es converteix en un contraatac que finalitza el davanter amb una gran definició davant de la sortida desesperada de Mendoza que no va poder fer res per evitar que el gol pugés al marcador. En la següent jugada, ja practicament amb el partit acabat, l'arbitre si va veure un penal fet sobre Jaume A. que es va encarregar de transformar Joan A. a la dreta del porter, posant el 2 a 1 al marcador. No hi va haver temps per res mes. Finalitzava el partit i el Veterans Sant Sadurní Atlètic queia derrotat al camp del CF Capellades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.