divendres, 16 de novembre del 2012

11a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atl.-Sporting Buenaventura

Aquest dissabte es jugarà, al camp municipal de La Triola, el partit corresponent a la 11a jornada de la 3a Divisió de la lliga de veterans del sector de Barcelona. Ens visita un equip que l'any passat jugava a la 2a Divisió, el CF Sporting Buenaventura de Barcelona. El partit començara a les 16:00 h.

Després de la derrota de la setmana passada davant del CF Capellades, el Sant Sadurní Atl. tornarà a intentar guanyar el partit per continuar als puestos capdavanters de la classificació de la categoria, on la cosa esta mes ajustada que mai.... del 1er Classificat al 6è només hi ha 6 punts de diferencia.
 
El Sant Sadurní Atl. ve de perdre el seu primer partit davant del CF Capellades per 2 a 1, mentres que Sporting Buenaventura va derrotar a la
PBB Sant Feliu a casa per 4 a 2.

Apropa't dissabte a La Triola i fes costat als nostres per continuar en la bona línia!!

T'HI ESPEREM!!
 
 

El Rival

El CF Sporting Buenaventura ocupa la 7a posició a la classificació amb 15 punts. Només 8 punts els separan del Sant Sadurní Atl., que ocupa la segona posició amb 23 punts.
Ha guanyat 5 partits i n'ha perdut 5 mes. Encara no ha empatat cap vegada. En aquestes 10 jornades ha aconseguit 41 gols a favor i ha rebut 41 gols en contra.
 
Els seus números fora de casa son millors que quan juga de local. Lluny del seu camp ha aconseguit 9 punts, mentres que a casa nomes n'ha aconseguit 6. Dels 5 partits que ha jugat a fora, n'ha guanyat 3 (Pueblo Nuevo, Molins de Rei i Granollers) i n'ha perdut 2 (Capellades i Sant Pau). Jugant com a visitant ha marcat 26 gols i n'ha rebut 21, amb una mitja de 5 gols per partit marcats i 4 gols rebuts.
 
Així doncs, el CF Sporting Buenaventura serà un rival molt complicat i s'haurà de jugar molt bé per aconseguir la victoria.
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.