dissabte, 3 de novembre del 2012

La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atl. 4 PB Sant Vicenç 3


Veterans Sant Sadurní Atl ha format amb: Mendoza, Jordi A., Guerre, Dei, Ruben, Jaume A., Mora, Joan A., Francis, Marco i Pedro i també amb Billy, Cruces, Chus, Isco i Nene.

PB Sant Vicenç ha format amb: Tome, Talayero, Canal, Sigüenza, Valderrama, Rojas I, Callejo, Rodríguez I, Moreno, Avila i Andrades i també amb Rojas II, Marquez, Bellido, Mangas, Rubio i Rodríguez II.

Arbitre: Gerard Castellet Julià. Molt targeter però ha sabut contenir la tensió que hi havia a sobre del camp amb nota.

Gran partit el avui vist al Municipal de la Triola. La gent que ha vingut al camp ha vist un partit entretingut, amb gols i remuntada inclosa. El partit l'ha començat dominant el Sant Sadurní Atl. que al min 6 ja xutava per primera vegada sobre la porteria de la PB Sant Vicenç. Un xut de Francis, un pel forçat, es perdia a la dreta de la porteria visitant. Al min. 14, en la primera arribada de l'equip de Sant Vicenç del Horts, han aconseguit encarar a Mendoza i amb un xut ras i a l'esquerra del porter han fet el primer gol. El Sant Sadurni Atl. no mereixia aquest gol i les coses pintaven malament. Al min. 18 una falta a la frontal ha sigut enviada a corner per sobre del travesser per Mendoza amb un gran rebuig. Min. 20, Pedro xuta i el porter visitant refusa la pilota. Però era la premonició de l'empat a 1. El mateix Pedro guanya per velocitat al seu defensa, encara al porter i el supera amb una gran definició. Les coses tornaven a posar-se bé però 10 minuts mes tard tornava a marcar la PB Sant Vicenç superant per alt a Mendoza. Al min. 37, Dei xuta una falta a la frontal que el porter aconsegueix blocar amb seguretat. Així s'arribava al descans i el Sant Sadurní Atl. marxava als vestuaris amb un 1 a 2 momentani al marcador.

La segona part començava mes dominada encara pels homes de Rafa Moreno. Al min. 60, Marco busca el xut entre la defensa, es va escorant i finalment aconsegueix trobar un forat però la pilota es desviada a corner. Però al min. 63 arribava l'empat per al Sant Sadurní Atl. amb una passada al forat cap a Billy que defineix perfectament per baix davant la sortida del porter visitant. Tot seguit un xut per la dreta de l'equip visitant es blocat per Mendoza amb molta seguretat. Al min. 68 una falta provocada per Joan A. a la frontal era xutada per Francis a la tanca. Al min. 70 en futbol feia justícia i Marco, amb un bon xut de falta desde la frontal, que bota davant del porter després de superar la barrera, posa el 3 a 2 al marcador de la Triola. Al min. 77 Mendoza refusa un xut que ha de ser enviat a corner per Dei. Tot seguit, al min. 80 Francis aprofitava una deixada de taló de Marcos per xutar, però el seu xut es desviat a corner per la defensa de l'equip visitant. Llavors va arribar la jugada del partit. Marco desde la frontal de l'area encara i supera a dos contraris, amb una sotana inclosa, i defineix com els grans davant del porter de la PB Sant Vicenç. Era el 4 a 2 i es començava a respirar aires de victòria a La Triola. Al min. 44, Rubio, de l'equip visitant, es expulsat amb doble groga per protestar a l'arbitre. Però encara va haver-hi temps per un gol mes de l'equip de Sant Vicenç. Mendoza rebutja un xut que va a parar a l'arrel del pal esquerre, on un jugador visitant només ha d'empényer la pilota al fons de la xarxa. No hi va haver temps per res mes. Final del partit.

Emocionant partit i gran victoria de l'equip de Sant Sadurní Atlètic, que com el seu míster manifestava al final del partit, ha jugat, potser, el millor partit de la temporada davant d'un gran rival que justifica la quarta plaça que ocupa a la classificació. El Sant Sadurní Atl. continua invicte aquesta temporada i la jornada que ve visita al Capellades, un altre equip a tenir en conta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.