divendres, 11 de gener del 2013

16a Jornada: PBB Sant Feliu-Veterans Sant Sadurní Atl.

Un cop acabades les celebracions de Nadal, el futbol veterà torna a la competició aquest cap de setmana. Els Veterans Sant Sadurní Atl. s'enfronten a la PBB Sant Feliu a casa seva. Aquest dissabte dia 12 de gener, el segon classificat jugarà al Municipal de Les Grasses a partir de les 18:00 h. enfront de l'equip local, PBB Sant Feliu, que ocupa la quinzena plaça.
Queden convocats els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atl. a les 16:00 h. al BAR AVENIDA (Bar Pacheco).
El Sant Sadurní Atl. ve de golejar en la passada jornada al Sant Pau de Manresa per un resultat de 5 a 0 mentres que la PBB Sant Feliu va aconseguir un empat a 3 al camp del Molins de Rei. En la temporada passada, aquest partit va tenir lloc en la 10a Jornada i el resultat va ser favorable a l'equip sadurninenc per un resultat de 1 a 3.

El Rival

La PBB Sant Feliu, després de 15 jornades, ocupa la 15a posició a la taula classificatoria amb 16 punts. Ha guanyat 4 partits, n'ha empatat 4 i n'ha perdut 7. Ha rebut 36 gols i n'ha materialitzat 26. Ha jugat 7 partits a casa i ha aconseguit 8 punts, 2 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Va guanyar enfront el Masquefa per a 3 a 2 i enfront el Pueblo Nuevo per idèntic resultat. En quant a gols a favor a casa, n'ha aconseguit 9 mentres que n'ha rebut 17. Serà un partit vibrant ja que porten 3 partits sense conèixer la victòria a casa i de ben segur voldran trencar aquesta mala ratxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.