divendres, 18 de gener del 2013

17a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atl.-Molins de Rei

Aquesta jornada torna el futbol veterà a la Triola després de les Festes de Nadal. El rival, un Molins de Rei que ocupa la 16a posició a la taula. De la jornada passada hem de aprendre que no hi ha rival fàcil i que no ens hem de guiar per la posició que s'ocupi a la classificació perquè al final, en el camp es troben 11 jugadors en tots dos equips i qui guanya no es qui millor esta classificat, sinó qui marca mes gols..... Dissabte dia 19, a les 16 h., vine a animar al Sant Sadurní Atlètic en la ultima jornada de la primera volta. A la Triola no s'ha cedit cap punt i els jugadors intentaran tancar la primera volta de la lliga sense deixar-se sorprendre per el Molins de Rei. Els Veterans Sant Sadurní Atl. venen de perdre al camp de la PBB Sant Feliu per 2 a 1, mentres que el Molins de Rei va perdre al seu camp per 1 a 2 enfront el Pueblo Nuevo.

El Rival

El Molins de Rei es un equip que militava a la segona divisió de la lliga de veterans l'any passat. Aquest any a la lliga suma 14 punts, amb 3 victòries, 5 empats i 8 derrotes. Ha guanyat al  Granollers (5-0), al Sant Pau (4-0) i al Santboià (2-5). Porta 32 gols a favor i 38 en contra. Quan juga lluny del seu camp es un rival aparentment feble ja que nomes ha aconseguit 5 punts, malgrat això, va doblegar per un 2 a 5 al Santboià, 3er classificat. La resta de punts els va aconseguir amb dos empats, un al camp de La Palma amb un 0-0 i l'altre al derbi dels equips de Molins, enfront l'Incresa on van quedar 3-3. En la resta de partits jugats a fora per l'equip de Molins de Rei van sortir derrotats. Han encaixat 19 gols jugant a fora i n'han fet 10.

Últim partit de la primera volta de la lliga on els jugadors sadurninencs intentaran guanyar al Molins de Rei i treure's l'espina de la setmana passada on van caure derrotats per la PBB Sant Feliu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.