dijous, 17 de gener del 2013

La Crònica

PBB Sant Feliu 2 Veterans Sant Sadurní Atl. 1


PBB Sant Feliu-Sant Sadurní Atl.
Fluix partit  el que van disputar la PBB Sant Feliu i els Veterans Sant Sadurní Atlètic dissabte passat al Municipal de les Grasses. Els locals van començar mes vius que el Sant Sadurní Atl. i al min. 8 es van avançar al marcador gracies a un refús que va a parar a peus del davanter de la PBB Sant Feliu que sol davant de Cruces el supera fent el primer gol del partit. Poc a poc el Sant Sadurní Atl. va començar a dominar el partit i practicament eren amos de la pilota però sense crear gaires oportunitats de perill. Tan sols un parell de faltes a pilota parada que van sortir per sobre de la porteria local van posar en perill al porter de la PBB Sant Feliu. El partit seguia avançant i el Sant Sadurní Atl. trobava el premi al seu domini amb un gol al min. 38 obra de Jaume Agustí que després que li arribes un rebot no desaprofita l'ocasió de marcar desde l'interior de l'àrea. Tot seguit la PBB Sant Feliu va tornar a tenir l'oportunitat d'adelantarse al marcador gracies a una errada en defensa però el xut del davanter va a parar al lateral de la xarxa de la porteria sadurninenca. Així acabava la primera part d'un partit que era fred, igual que la tarda-nit en que es va jugar.

Antonio Cruces, que dirigia al
Sant Sadurní Atl., observant el
transcurs del partit.
La segona meitat va començar amb un xut al min. 48 de Patxi que marxa alt per sobre de la porteria local. La replica de la PBB Sant Feliu no es va fer esperar i Mendoza es lluïa traient amb els peus un xut del davanter local. Al min. 52 Joan A. prova sort desde fora de l'àrea però el seu xut ras es aturat pel porter. Al min. 55, Francis fa una gran jugada desde l'esquerra de l'atac del Sant Sadurní Atl. però la seva centrada no troba rematador i la defensa envia a corner. El partit transcorria en un voler i no poder del Sant Sadurní Atl. que dominava el partit però no aconseguia oportunitats clares de gol. Al min. 70 un xut de falta de la PBB Sant Feliu  surt a la dreta de Mendoza. En el Sant Sadurní Atl. cada cop es notava mes el nerviosisme i s'arribava als minuts finals amb un joc pobre en el que es cometien moltes errades, i així, al min. 76, una sortida en fals del porter del Sant Sadurní Atl. deixa a peus del davanter la pilota que encarà la porteria sense mes feina que acabar posant la pilota a dins de la xarxa sadurninenca.  La PBB Sant Feliu aconseguia el 2 a 1 sense fer gaire mes feina que el Sant Sadurní Atl. Els minuts finals van ser de nerviosisme del  Sant Sadurní Atl. i alguna que altre ocasió que no es va saber materialitzar. Acabava el partit i els locals celebraven la victòria aconseguida enfront el segon classificat de la categoria. Mala sort per l'equip de Sant Sadurní Atl. que augmenta la distancia amb el primer classificat, l'UE Poble Sec, a 6 punts. El pròxim partit amb el qual es tancarà la primera volta es jugarà dissabte que ve a les 16:00 h. al Municipal de la Triola enfront el Molins de Rei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.