dijous, 24 de gener del 2013

La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atl. 3 Molins de Rei 2


Veterans Sant Sadurní Atl. va formar amb: Mendoza, Antonio C., Isco, Ruben, Joan A., Mora, Jaume A., Pitu, Pedro, Chus i Marco. I també amb: Patxi, Cruces, Salva, Paco, Lipo, Jordi A. i Guerre.

Molins de Rei va formar amb: Hernàndez, Padilla, Argüello, Colman, Alberto, Zarate, Casado, Remigio, Adan, Moreno i Rodríguez. I també amb: Rodrigo, Valdez, Almada, Casco i Aranda.

Arbitre: Sr. Nicolae Darie. No va estar decisiu en el resultat però es va acabar convertint en el protagonista del partit.

La Junta de la secció de Veterans del Sant Sadurní Atl.
es disposava a gaudir del partit desde la banqueta.
El partit es començava guardant un emotiu minut de silenci en memòria de Carlos Colado, i sota una intensa pluja que fer acte de presencia durant tot el partit. El Molins de Rei començava fort i al min. 7, el davanter visitant driblava a Mendoza i enviava la pilota al lateral de la xarxa. Era l'antesala del primer gol visitant, que van aconseguir al min. 12, gracies a una falta a la frontal on la tanca es va obrir i per l'únic forat que hi quedava va passar la pilota, a l'esquerra de Mendoza, que res va poder fer per aturar el llançament. Després del gol, el Sant Sadurní Atlètic va reaccionar i va començar a tocar i a combinar però sense arribades clares a porteria. Malgrat això, era el Molins de Rei qui tornava a marcar al min. 28, en una centrada de 40 metres desde l'esquerra de l'atac, on el davanter va guanyar l'esquena de la defensa i connectava un cop de cap inapel·lable al fons de la xarxa. Però no va trigar a reaccionar el Sant Sadurní Atl. i mitjançant una jugada de Pedro, que marxava molt hàbilment del seu marcador, posava la pilota a Patxi que venint desde darrera rematava al fons de la xarxa, aconseguint així el primer gol local i el 17è de la seva compta particular aquesta temporada. Al min. 42, va aparèixer el protagonisme de l'arbitre, al xiular lliure indirecte dins de l'àrea del Molins de Rei perquè el seu porter va cridar "mia", crit que va considerar com a conducta antiesportiva del porter. En el llançament, Patxi toca cap a Marco i aquest xuta a porteria, però la pilota es desviada pel porter a corner. Així marxaven als vestidors tots dos equips amb l'avantatge mínim per els de Molins.

Pluja durant tot el partit al Municipal de La Triola
La segona part va començar amb un Sant Sadurní Atl. que buscava però no trobava la manera de crear ocasions. Fins al min. 64 no va arribar el primer xut. Patxi provava amb l'esquerra desde fora de l'àrea, però el seu xut va marxar alt per sobre del travesser. Al. min. 72, l'arbitre va expulsar un defensa visitant per agafar a Pedro quan marxava cap a porteria. En el llançament de la falta desde la frontal, Marco aconseguia un gran gol, on la pilota tocava al travesser i acabava a dins de la porteria. Era l'empat i quedaven 15 minuts per aconseguir remuntar un partit que s'havia posat molt coll amunt. A partir d'aquí hi va haver un munt d'incidències i l'arbitre es va convertir en protagonista del partit, encara que va aplicar el reglament correctament. Tot començà al min. 78, quan el Molins de Rei es disposava a fer un canvi. En el canvi, un jugador abandona el terreny de joc i n'entren dos, sense advertir a l'arbitre de perquè el segon jugador s'incorporava al camp. Aquest segon jugador que entrava sense permís, ja tenia una groga a causa d'entrar al camp sense permís al min. 29 de partit. Era la segona groga i havia d'abandonar el terreny de joc. El motiu pel qual entraven dos jugadors era perquè havien jugat tota la segona part amb un jugador menys per un "despiste" en l'equip visitant a l'hora de tornar del descans. Després de tot l'embolic, al min. 83, Pedro aprofita una jugada embolicada enmig de rebots i posa al cama per acabar fent el tercer gol del conjunt local i gol de la remuntada. A partir d'aquí hi va haver uns minuts de desconcert en que els jugadors de Molins de Rei volien abandonar el partit, però finalment el van acabar jugant entre protestes a l'arbitre, que encara va tenir temps d'expulsar dos membres mes de la banqueta visitant. No hi va haver temps per mes i el Veterans Sant Sadurní Atl. acabava la primera volta de la lliga guanyant tots els partits jugats a la Triola. I aquesta setmana ens espera el AE Piera on s'haurà de seguir sumant si volem esta a dalt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.