dissabte, 26 de gener del 2013

18a Jornada: AE Piera-Veterans Sant Sadurní Atlètic

Avui dissabte l'equip de Veterans Sant Sadurní Atl. te un desplaçament complicat a Piera, un equip difícil de guanyar al seu camp. El partit començara a les 16:00 h. al camp Municipal de Piera. Queden convocats els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atl. a les 14:45 h. a la seu del Club, BAR LA TRIOLA. La temporada passada, el partit corresponia a la jornada 19 del campionat i el resultat va ser favorable al Sant Sadurní Atl. per 0 a 3. Aquesta es la primera jornada de la segona volta de la lliga de veterans. L'ultim enfrontament entre els dos equips va tenir lloc a La Triola en la primera jornada del campionat actual i el resultat va ser de 3 a 0 pel conjunt de Sant Sadurní. L'AE Piera ve d'empatar a 3 al seu camp enfront la PBB Sant Feliu mentres que el Sant Sadurní Atl. va guanyar a La Triola al Molins de Rei, completant així una volta sencera sense cedir cap punt al fortí sadurninenc.

El Rival


L'equip pierenc ocupa 12a posició a la taula, amb 20 punts (5 victòries, 5 empats i 7 derrotes). Els veterans de l'AE Piera son un equip perillós al seu camp. Prova d'això es que nomes han perdut 2 partits dels 9 que han jugat a casa, enfront La Palma (3-6) i contra el lider, l'UE Poble Sec (1-3). Han aconseguit 13 punts a casa, amb 3 victòries (Molins de Rei, Pueblo Nuevo i Corbera), 4 empats (Masquefa, Capellades, Montserratina i PBB Sant Feliu) i 2 derrotes, les anteriorment citades enfront La Palma i Poble Sec. En quant al balanç de gols a favor i en contra al Municipal de Piera, mostren un empat amb 21 gols a favor i 21 en contra. En les ultimes jornades porten una trajectòria ascendent a casa, i mostra d'això son les 6 jornades que porten sense perdre al seu camp. Així doncs, partit molt complicat el que els espera al jugadors del Sant Sadurní Atl. a Piera, on s'haurà de jugar molt be per emportar-se els tres punts cap a la Capital del Cava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.