diumenge, 27 de gener del 2013

MVP

Patxi i Nene
El partit enfront del Piera deixa un MVP compartit per dos homes claus en la victòria del Sant Sadurní Atlètic. Tot l'equip en conjunt va fer un grandíssim partit però val la pena destacar-ne un parell. Un d'ells, un portent físic, golejador i treballador. Sense donar una pilota per perduda i aprofitant les ocasions per transformar-les en gols. Patxi es un jugador que dona una mitja de mes d'un gol per partit en aquesta temporada i aquest dissabte en va fer quatre!!
L'altre mereixedor de l'MVP, un jugador que esta vivint la seva segona joventut com a futbolista. Molta culpa del gran partit que va jugar el Sant Sadurní Atl. va ser d'ell. Per les seves botes va ser per on passava la majoria de pilotes i com alguns jugadors de l'equip van manifestar al final del partit, Nene va fer un clínic de com s'ha de jugar a futbol a sobre la gespa del Municipal de Piera.
Per tot això, Patxi i Nene, sou els MVP d'aquesta jornada. Enhorabona!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.