La Crònica

AE PIERA 2 VETERANS SANT SADURNÍ ATL. 5

AE Piera va formar amb: Alfredo, Pardo, Andres, Miquel, Martinez, Blanco, Gumi, Villegas, Bernabé, Arias i Pons. I també amb: Navarro, Bosch, Gallego, Fernàndez, Gastón, Bercial i Sergi.

Sant Sadurní Atlètic va formar amb: Mendoza, Lipo, Guerre, Jordi A., Joan A., Nene, Jaume A., Escobar, Pedro, Patxi i Carles. I també amb: Salva, Cruces, Francis, Antonio C., Isco, Marco i Dei.

Arbitre: Alejandro Pedrero Casillas. Va estar molt encertat en les jugades clau del partit. No es va complicar.

Gran dia de futbol al Municipal de Piera
Gran partit el que va jugar l'equip de veterans de Sant Sadurní Atlètic, davant d'un Piera que no va poder fer res per aturar l'equip de Sant Sadurní. La festa començava al min. 7, despres d'uns minuts de tanteig, quan Patxi arribava a l'àrea del Piera una mica escorat i creuava la pilota davant la sortida del porter pierenc. L'AE Piera es treia una mica la son de les orelles i al min. 9, una centrada xut era desviada per Mendoza a corner en una gran intervenció. El Piera intentava arribar sense encert a l'àrea del Sant Sadurní Atl. mitjançant pilotes llargues pentinades pel seu davanter per aprofitar les segones jugades, però la defensa estava alerta i desbarataven qualsevol arribada amb perill. El Sant Sadurní Atl. va començar a tocar i al min. 23, Patxi aprofita una pilota morta dins de l'àrea per, d'una excel.lent voleia, afusellar la porteria del Piera i fer el 0 a 2. Cinc minuts mes tard, al min. 28, el Piera, aprofitant una indecisió de la defensa sadurninenca l'aprofità el davanter per acabar posant la pilota dintre de la porteria defensada per Mendoza. El Sant Sadurní Atl. continuava tocant i tocant i es veia un domini de la pilota que tard o d'hora acabaria donant fruits. I al min. 33, una centrada de Patxi a dins de l'àrea es desviada amb la mà per un defensa pierenc, davant la pressió de Marco que es preparava per rematar de cap. Penal molt clar que l'àrbitre no va dubtar en xiular. Patxi era l'encarregat de transformar la pena màxima i aconseguir el tercer gol del Sant Sadurní Atl. i tercer de la seva compta particular. Al min. 39 una gran jugada col.lectiva de tot l'equip sadurninenc acabava amb un xut massa creuat de Pedro. Un minut mes tard era Patxi qui enviava la pilota per sobre del travesser de la porteria defensada per Alfredo. En la jugada següent el Piera va tenir la oportunitat de retallar distancies en un penal clar que va fer Lipo al davanter local. El llançament del penal va sortir fora, a la dreta del porter Mendoza que va endevinar la trajectòria.  Així marxaven al vestuaris tots dos equips amb l'1 a 3 momentani al marcador.

Moments finals del partit
En la segona part, mes del mateix. El Sant Sadurní Atl. tocant i tocant i el Piera buscant el seu punta com a referència clara amb pilotes llargues. Al min. 48, gran jugada de Francis per la banda esquerra i la seva passada es rematada per Patxi que obliga al porter pierenc a tirar de reflexes i realitzar una gran aturada. Al min. 51, en possible fora de joc, el davanter del Piera encarava a Cruces i el superava, aconseguint així el segon gol del Piera que ajustava el marcador deixant-lo en 2 a 3. Tot seguit hi va haver alguna ocasió en la que el Piera hauria pogut aconseguir l'empat, però els seus intents sortien fora, fins que al min. 63, Patxi controla la pilota al vèrtex de l'àrea, fa un parell de regats que son contestats amb algunes puntades de la defensa del Piera. L'àrbitre, desprès de les faltes continuades que estava rebent, decideix xiular penal. Patxi el llançava lluny de l'abast del porter i marcava el 2 a 4, fent justícia a lo que se estava veient a sobre del terreny de joc. Cinc minuts mes tard, al min. 67, el Sant Sadurní Atl. marcava el cinquè, obra de Marco, que creuava de forma magnifica a mitja alçada, després d'una gran jugada de toc de tot l'equip sadurninenc. Amb un Sant Sadurní Atl. relaxat, arribava l'expulsió d'Isco per doble amonestació. El Piera, sense baixar el braços en cap moment, va intentar aprofitar la situació però ahir l'equip de Sant Sadurní estava molt ben plantat a sobre del camp i no va permetre cap mes arribada de l'equip local. Al min. 80, Carles encara va tenir l'oportunitat de marcar el sisè però el seu xut a passada de Marco era aturat pel porter. Final del partit i grans sensacions de tot l'equip, que va jugar molt be en un camp molt difícil com el del Piera. Pròxim partit, dissabte a partir de les 16:00 h, a La Triola enfront l'UE La Palma.