dissabte, 2 de març del 2013

22a Jornada: Pubilla Casas - Veterans Sant Sadurní Atl.

Avui dissabte els Veterans Sant Sadurní Atl. tenen un difícil compromís en la seva visita al Pubilla Casas. El partit començarà a les 18:00 h. i els jugadors de Veterans Sant Sadurní Atl. queden convocats a les 16 h. al BAR LA TRIOLA, seu social del club. En la primera volta, el partit corresponia a la 5a jornada i el Sant Sadurní Atl. va sortir guanyador per 3 a 2, malgrat que no va ser un partit gens fàcil. En la última visita de l'equip sadurninenc al camp del Pubilla Casas, en la anterior temporada, corresponia a la jornada 26 del campionat i el resultat va ser de 2 a 1 favorable a l'equip local. El Pubilla Casas ve de perdre en la passada jornada enfront la PBB Sant Feliu per 1 a 2, mentres que el Sant Sadurní Atl. va guanyar per 5 a 1 al lider, l'UE Poble Sec.


El Rival

El Pubilla Casas ocupa la 8a posició a la classificació amb 29 punts. Porta 9 partits guanyats, 2 empatats i 10 perduts. Ha marcat 76 gols i n'ha rebut 59. Una dada curiosa es que en les 21 jornades jugades fins ara, en tots els partits ha marcat algun gol però també en tots el partits n'ha rebut algun. En els partits jugats a casa, ha aconseguit 5 victòries (Piera, Molins de Rei, Pueblo Nuevo, Granollers i Sant Pau), n'ha empatat 2 (Incresa Molins i Corbera), i n'ha perdut 4 (Montserratina, PBB Sant Feliu, Masquefa i Capellades). En total, a casa, sumen 17 punts, amb 43 gols a favor i 30 en contra. Encadenen 3 setmanes sense perdre al seu camp, havent aconseguit un empat a 4 enfront el Corbera i 2 victòries, enfront el Granollers (3-1) i el Sant Pau (7-3).
Així doncs, un partit complicat el que espera als Veterans Sant Sadurní Atl. al Municipal de Pubilla Casas, on intentaran seguir sumant i jugant en la bona línia que ho estan fent fins ara.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.