dimecres, 20 de març del 2013

La Crònica

FC Santboià 0  Veterans Sant Sadurní Atl. 2


FC Santboià va formar amb: Mihi, Roggio, Serrano, Zahino I, Saunas, Rovira, Gallardo, Henriquez, Díaz, Romero i Segui. I també amb: Antonio, Acosta, Muñoz, Zahino II, López, Rodríguez i Riu.

Veterans Sant Sadurní Atl. va formar amb: Mendoza, Isco, Guerre, Dei, Jordi A., Palma, Pitu, Mora, Pedro, Chus i Patxi. I també amb: Lipo, Cruces, Joan A. i Antonio C.

Àrbitre: Lorenzo Díaz Moya. Va estar correcte i no va influir en el resultat amb les seves decisions. Poc dialogant.


Magnífic Municipal Joan Baptista Milà de Sant Boi
Bon partit, intens, el que es va veure al Municipal Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat. El FC Santboià i el Sant Sadurní Atl. s'enfrontaven 4 punts de diferencia entre tots dos equips. Al final, el Sant Sadurní Atl. va tornar cap a la Capital del Cava amb una diferencia de 7 punts que els dona tranquilitat, en la segona posició de la taula. El Sant Sadurní Atl. va començar el partit donant un cop a sobre de la taula, i al min. 2 de partit, després d'una gran jugada col.lectiva, Patxi enviava la pilota al fons de la xarxa de la porteria local. Lluny de arronsar-se, el Santboià va reaccionar i al min. 6 va estavellar una pilota al pal esquerra de la porteria de Mendoza. El Sant Sadurní Atl. dominava i al min. 15, Patxi entra a l'àrea i quan intenta driblar la pilota se li queda enrere, sense possibilitat de rematar. Al min. 18, Pedro xuta desde fora de l'àrea amb perill, i el porter reacciona enviant la pilota a corner per sobre del travesser. El Santboià creava alguna ocasió de perill de tant en tant, però Mendoza estava immens a la porteria sadurninenca. Al min. 26, una falta lateral llançada pel Sant Sadurní Atl. es passejà per davant de la porteria del Santboià sense que ningú pogués rematar. Un minut després, el davanter del Santboià marxa amb velocitat i encara Mendoza, però el seu intent de vaselina marxa a fora, malgrat que tota la banqueta del Santboià celebrava el gol a conseqüencia de l'efecte òptic de la pilota al picar a la xarxa per sobre del travesser. Al min. 29, falta a la frontal que Palma xuta alta per sobre del travesser. Al min. 33, Mendoza va enviar a corner un xut desde fora de l'àrea del Santboià. El Sant Sadurní Atl. continuava dominant però no arribava el gol de la tranquilitat. Al min. 38, Chus s'hauria pogut encarregar de posar tranquilitat amb un xut llunyà que va acabar picant al travesser de la porteria local. Al límit del descans, una falta llançada pel Santboià era enviada a corner per sobre del travesser per Mendoza, amb un gran refús. Així s'arribava al final de la primera meitat.


Isco es disposa a penjarla a l'àrea
La segona part, mes de lo mateix. El Sant Sadurní Atl. dominant i creant ocasions i el Santboià tenint les seves opcions de tant en quant. Al min. 47, Patxi xuta alt. Al min. 49, Dei prova sort però el porter local atura la pilota. Al min. 51 torna a ser Patxi que creua massa la pilota i surt fora, a l'esquerra de la porteria. Els homes d'Antonio Cruces, tècnic en la visita del Sant Sadurní Atl. a Sant Boi, seguien buscant la porteria contraria i al min. 54, Pitu s'escapa per la banda i quan tothom pensa que farà la centrada, la posa a dins de la porteria sense que el porter no pogués fer res. Era el 0 a 2 i semblava que aquest gol donava tranquilitat al conjunt sadurninenc. Al min. 59, torna a ser Pitu, molt actiu en el partit, que proba sort, veu el porter adelantat i l'intenta superar per alt i gairebé ho aconsegueix. El porter acaba desviant a corner amb la punta dels dits. El partit va baixar d'intensitat, igual que la il.luminació del Municipal Joan Baptista Milà. Al min. 85 va marxar la llum d'una de les torres d'il.luminació. El partit continuà i semblava que fos un mal auguri, ja que als darrers minuts va arribar la part mes fosca del partit, amb dos expulsions per l'equip sadurninenc. Lipo rebia la targeta vermella directa per donar una puntada per darrera sense opció de jugar la pilota i Guerre rebia la segona groga per protestar. Mal final per a un partit que va ser maco de veure i en el que el Sant Sadurní Atl. es va emportar merescudament els tres punts en joc. Pròxim rival, Pueblo Nuevo a La Triola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.