dimarts, 26 de març del 2013

La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atl. 4 Pueblo Nuevo 0

Tercer partit consecutiu deixant la porteria a 0 i això ha propiciat la tercera victòria consecutiva en un moment crucial de la temporada, on de guanyar o perdre et situa en millor o pitjor disposició de cara a assolir l’objectiu de la temporada.

El Pueblo Nuevo, equip situat a la part baixa de la classificació va aguantar gairebé mitja hora. Un cop oberta la llauna van entrar fins a 2 gols més abans del descans deixant el marcador en 3 a 0 amb Patxi com a gran protagonista al fer ell els 3 gols.

A la represa, en menys d’un minut ja es va sentenciar el partit, altre cop Patxi perforava la porteria visitant. A partir d’aquest moment tot i que el Sant Sadurni Atl. va tenir nombroses ocasions per ampliar el marcador aquestes no es van materialitzar i al final el lluminós no es va moure més. L’equip de Terrassa ofensivament no va crear ocasions a la porteria defensada per Javi.

En resum, victòria que consolida la distància amb els perseguidors abans de visitar la propera jornada, ja passat les vacances de Setmana Santa, al camp del 6è classificat la PB Sant Vicenç un equip que ja va costar molt derrotar al camp de La Triola i que de ben segur que no ho posarà fàcil.