divendres, 22 de març del 2013

25a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atl.-Pueblo Nuevo

Aquest dissabte al Camp Municipal de La Triola tindrà lloc el partit corresponent a la 25a jornada del campionat de veterans, en la 3a divisió del sector Barcelona. S'enfrontaràn el Veterans Sant Sadurní Atlètic i el Pueblo Nuevo. Els de la Capital del Cava, sense perdre cap partit a La Triola, aspiren a mantenir la segona posició còmode a la taula, mentres que el Pueblo Nuevo vindrà decidit a ser el primer equip capaç de doblegar al segon classificat al seu camp. En la primera volta, el Sant Sadurní Atl. es va emportar la victòria al camp del Pueblo Nuevo per 1 a 3. El Pueblo Nuevo no sabem el que va fer la setmana passada, ja que no ens ha arribat el resultat del partit que jugaven contra la PBB Sant Feliu. En canvi, el Sant Sadurní Atlètic es va emportar una important victòria al camp del Santboià per 0 a 2. Bon partit el que es pot veure demà a La Triola, a partir de les 16:00 h.

El Rival

El Pueblo Nuevo ocupa la penúltima posició a la taula classificatoria amb 17 punts. Ha jugat 23 partits, un menys que el Sant Sadurní Atlètic, amb 5 victories, 2 empats i 16 derrotes. Ha marcat 42 gols a favor i n'ha rebut 69. Jugant com a visitant ha guanyat 4 partits (Incresa Molins, Molins de Rei, Granollers i Sant Pau), ha empatat 1 (Corbera) i n'ha perdut 7 (Capellades, Montserratina. PBB Sant Feliu, Piera, Pubilla Casas, Santboià i Buenaventura). Ha aconseguit 21 gols lluny del seu camp i n'ha rebut 32. De totes maneres, porten 2 jornades guanyant com a visitant, en la jornada 21 enfront el Granollers (1 a 2) i en la jornada 23 enfront el Sant Pau (3 a 4). El Sant Sadurní Atl. serà l'encarregat d'intentar trencar la ratxa positiva de l'equip del Pueblo Nuevo lluny del seu camp. Dissabte, 23 de març, a les 16:00 al Camp Municipal de La Triola.......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.