La Crònica

Pubilla Casas 2 Veterans Sant Sadurní Atl. 1

Pubilla Casas va formar amb: Tomàs, Cuadrado, Rodríguez, Martin, Ferrero, Peso, Nakamura, Alarcon, Riera, Berrueco i Àlvarez. I també amb: López, Garrote, Ruiz, Gutiérrez, Parina i Mercader.

Veterans Sant Sadurní Atl. va formar amb: Cruces, Lipo, Guerre, Jordi A., Nene, Jaume A., Mora, Pedro, Palma i Marco. I també amb: Rafa Moreno, Antonio C., Dei i Pitu.

Àrbitre: Laureano Eduardo Palacios Chauca. Molt dolent. No venia en les condicions optimes per fer de jutge d'un partit de futbol.

Veterans Sant Sadurní Atl. tenien un desplaçament complicat a l'Hospitalet de Llobregat, enfront el Pubilla Casas. Res mes lluny de la realitat, i malgrat fer un bon partit, van caure derrotats per 2 a 1. El partit començava amb uns minuts de tanteig per part de tots dos equips, però era el Sant Sadurní Atlètic qui portava la batuta i així al min. 16, una gran jugada de Marco, deixa la pilota per Pedro i aquest dispara a porteria però el porter desvia, molt encertat a corner. Dos minuts mes tard, Pedro torna a ser protagonista provocant una falta propera a la frontal de l'àrea. Paco Palma xuta la falta però el seu xut s'estavella a la tanca del Pubilla Casas. Continuava el partit amb lluita al mig camp i poques oportunitats clares de gol, malgrat que el Sant Sadurní Atl. semblava dominar el partit. Al min. 32 va arribar la jugada clau del partit. Entrada de Lipo per darrera i l'àrbitre sense pensar-s'ho treu la vermella de la butxaca i li ensenya al defensa sadurninenc. La falta podria haver estat una groga, però l'àrbitre, el gran protagonista del partit amb el seu estat, presumiblement sota els efectes etílics, va considerar que la millor opció era carregar-se el partit. Durant tota la primera part va ensopegar varies vegades amb els jugadors d'ambdós equips i amb la pilota. En una d'aquestes ensopegades va aturar el partit i va amenaçar amb suspendre el matx perquè deia "no se garantizaba las condiciones para su seguridad y para seguir jugando este partido". Finalment, després de parlar amb els dos delegats va continuar el partit. Després de l'expulsió el partit va canviar i fins la mitja part, el Pubilla Casas va tenir els seus millors minuts de joc. Al min. 41, Juan Álvarez, el jugador mes incisiu del Pubilla Casas, xuta davant de Cruces, però el porter visitant va aturar la pilota. I 3 minuts mes tard, al min. 44, l'àrbitre es torna a convertir en protagonista i no xiula un clar fora de joc de l'equip local, el davanter encara a Cruces i el supera per baix a l'esquerra. Era l' 1 a 0 i així s'arribava al descans.

Tot just començar la segona part, als 50 minuts de partit, el Pubilla Casas tornava a foradar la porteria de Cruces i trencant, aquest cop si, el fora de joc, el davanter encara al porter sadurninenc, el dribla i marca a plaer el 2 a 0. Amb un jugador menys i amb un 2 a 0 en contra, el Sant Sadurní Atl. va trobar els seus millors moments, amb un Pubilla Casas tancat al darrera i sortint al contraatac amb perill. Al min. 55, Dei xuta desde fora de l'àrea i el porter desvia amb dificultat la pilota a corner. Al min. 57, Nene prova un xut però marxa alt per sobre del travesser. Al min. 61, Nene fa jugada, fa una passada a Marco i aquest acaba escorant-se fins xutar però el seu xut, gairebé sense angle es aturat pel porter local. Al min. 72, el Pubilla Casas es quedaria amb 10, amb una altra expulsió rigorosa de l'àrbitre. Arribaven els minuts de mes empenta del Sant Sadurní Atl. i al min. 75 va arribar una gran jugada de Dei que dribla al porter però el seu remat no aconsegueix trobar el premi del gol i el seu xut surt desviat a la dreta de la porteria. Al min. 85, Marco era expulsat per protestar una falta a favor, quan l'àrbitre no havia aplicat correctament la llei de l'avantatge. Pràcticament en tot el partit tothom es va donar conta que, per lo vist a sobre el terreny de joc, ni la coneixia. Tot seguit, en els últims minuts del partit, Pedro es objecte d'una dura entrada dins de l'àrea i l'àrbitre xiula penal a favor de Sant Sadurní Atl. Dei dispara i marca el 2 a 1. No hi va haver temps per res mes. Bon partit jugat al Municipal Pubilla Casas, amb dos equips que en tot moment va jugar net i amb esportivitat. Tot el contrari que el col.legiat, que es va alçar com el gran protagonista del partit, marxant del camp sota els improperis dels propis aficionats del Pubilla Casas que es trobaven al camp.

Pròxim partit, a La Triola, dissabte 9 de març a les 16:00 h. enfront el FC Masquefa.