La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atl. 1 FC Masquefa 0

Veterans Sant Sadurní Atl. va formar amb: Cruces, Isco, Guerre, Dei, Ruben, Mora, Pitu, Nene, Escobar, Palma i Patxi. I també amb: Antonio C., Mendoza, Jordi A., Chus, Jaume A. i Pedro.

FC Masquefa va formar amb: Bonet, Quim, Cantero, Fernandez, Solana, Alvarez, Marquez, Perez, Medina, Gutierrez i Isart. I també amb: Mateu, Anton, Bouzas i Cano.

Àrbitre: Borja Solís Duran. Correcte durant tot el partit. Va saber gestionar el joc dur.

Llançament d'una falta lateral a favor del Sant Sadurní Atl.
El passat dissabte, 9 de març, es va disputar el Veterans Sant Sadurní Atl.- FC Masquefa. Un partit molt lluitat de principi a fí, que va guanyar l'equip local, el que havia jugat i tocat mes la pilota. En la primera part, poques accions a destacar per no dir cap. Molta lluita i joc subterrani, entrades fortes i moltes aturades durant els primer 45 minuts. A destacar un parell de xuts de l'equip sadurninenc que van marxar massa creuats. El Sant Sadurní Atl. dominava la pilota sense crear gaire perill i l'equip del Masquefa esperava darrera, buscant un contraatac que els hi dones algun gol. Però ni els uns ni els altres van aconseguir foradar la porteria contraria. Es va arribar al descans amb l'empat a cero, que feia justicia al que s'havia vist damunt del terreny de joc.

En la segona part tot va canviar. El Sant Sadurní Atl. va posar una marxa mes i això es va notar al joc. Al min. 54, després d'un corner, Pitu agafa el rebuig però el seu xut surt massa alt per sobre del travesser. Al min. 68, remat de Pedro a centrada de Jordi A. El Sant Sadurní Atl. tocava mes i el Masquefa cada cop es tancava mes a la seva àrea. Al min. 72, corner passat a favor del Sant Sadurní Atl., Escobar la torna a posar a l'olla, la defensa la treu, i Mora agafant el rebuig xuta alt, per poc, per sobre del travesser. Al min. 80, el futbol va fer justícia, aquesta vegada sí. Corner desde la dreta picat per Isco i Pitu remata de forma inapelable al fons de la xarxa. Un gran cop de cap que posava per davant al Sant Sadurní Atl. Llavors van arribar el millors moments locals i en el següent minut, jugada per la banda dreta d'Isco, que va fer un gran partit per la banda, aquest cedeix a Mora que fa la centrada i Patxi remata de cap, llançant-se en planxa, però la seva rematada troba la base del pal de la porteria visitant, la pilota es passeja per davant de la porteria sense que ningú pugui rematarla i la defensa allunya el perill. Al min. 89, Patxi intenta superar per alt al porter però el seu xut, a la mitja volta, es queda curt i atura el porter. I sobre el min. 90, Nene pica una falta a la frontal de forma excel.lent però el seu xut va a parar al travesser i surt per sobre de la porteria. Així s'arribava al final dels 90 minuts, amb dos equips al camp que van lluitar molt, cadascun a la seva manera. Al final, resultat favorable al Sant Sadurní Atl. per un 1 a 0 i segueixen així, guanyant tots els partits jugats fins ara al fortí de La Triola.