dissabte, 2 de març del 2013

La Crònica

Veterans Sant Sadurní Atl. 5 UE Poble Sec 1


Veterans Sant Sadurní Atl. va formar d'inici amb: Mendoza, Isco, Guerre, Dei, Jordi A., Mora, Pitu, Nene, Marco, Francis i Patxi. I també amb: Lipo, Cruces, Chus, Jaume A., Carles, Ruben i Pedro.

UE Poble Sec va formar d'inici amb: Anton I, Domes, Anton II, Àlvarez, Montoya, Vilarrubias, Jimeno, Padro, Esteban, Aricha I i Cordoba. I també amb: Pérez, Sirag, Torrens, Garcia, Parmerola i Aricha II.

Arbitre: Jaume Tutusaus Carvajal. Va estar correcte durant tot el partit. No va influir al resultat.


Veterans Sant Sadurní Atl.- UE Poble Sec
Gran partit el jugat dissabte a La Triola entre els Veterans Sant Sadurní Atl. i, un equip històric, l'UE Poble Sec. S'enfrontaven els 2 primers classificats de la taula i el partit no va decebre a ningú, sobretot als seguidors del Sant Sadurní Atlètic. L'equip local començava el partit assetjant la porteria rival i al min. 5, Francis llança una falta lateral però la defensa del Poble Sec treu la pilota sota pals quan la pilota anava dintre. Era un avís del que estava per arribar i 3 minuts mes tard, Nene llançava una falta que era rematada per Patxi al pal, i el mateix Patxi aprofitava el rebot per, aquest cop si, marcar el primer gol del partit. El partit començava de cara i l'equip local sortia "enchufat" amb molta motivació. Al min. 12, passada de Marco a Patxi i aquest remata però el porter desvia a corner. Al min. 17, Pitu aprofita un refús dins de l'àrea per xutar, però el seu llançament surt per sobre del travesser. El Sant Sadurní Atl. tocava bé i l'UE Poble Sec defensava com podia el resultat però al min. 28, un gran passe d'Isco arribava a Patxi que, desprès de fer un retall al defensa, supera al porter a contrapeu. Era el 2 a 0 i la gent que s'havia apropat a La Triola s'ho passava d'allò mes bé. El Poble Sec es despertà i al min. 30 aconseguia rematar una pilota al pal de la porteria defensada per Mendoza. Al min. 34, amb un xut de falta, aconseguien crear perill però la pilota sortia a l'esquerra de la porteria local. Però era un miratge, perquè al min. 38, Pitu marxa amb força, es planta sol davant del porter i el supera per la dreta, posant així el 3 a 0 en el marcador. Un marcador just per lo que s'havia vist durant la primera part del matx. Al min. 45, Cordoba, defensa de l'equip visitant, li va fer una mala jugada al seu equip i va ser expulsat per desconsideració a l'arbitre. Certament feia ja alguns minuts que hauria d'haver estat expulsat per faltes reiterades i sense pilota dins de la seva àrea, sense que l'àrbitre el veies. Així finalitzava la primera meitat, amb el Poble Sec amb un jugador menys i el Sant Sadurní Atl. fent un gran partit.


Pressió sobre la sortida de l'UE Poble Sec
El segon acte començava amb un xut al min. 50 de Jaume A., que s'escapava per la dreta de l'atac del Sant Sadurní Atl. però el seu xut era aturat pel porter. El Sant Sadurní Atl. continuava dominant i al min. 52, Pedro s'escapa amb molta força i passa la pilota per Patxi que encara y supera picant la pilota sobre la sortida del porter. Un bonic gol que possava en 4 a 0 al marcador i donava mes confiança als homes de Rafa Moreno. I la festa no acabava aquí perquè al min. 61, Marco superava de nou al porter del Poble Sec d'excel.lent vaselina i feia pujar el cinquè gol al marcador de La Triola. A partir d'aquí els Veterans Sant Sadurní Atl. es van dedicar a tocar la pilota i a jugar sense crear gaire perill però sense que el Poble Sec pogués tenir la pilota. Al min. 70 el Poble Sec posa a prova a Mendoza i el porter sadurninenc atura bé la pilota. L'UE Poble Sec aconseguia el gol del honor al min. 88 quan el davanter barceloní encarava a Mendoza, el driblava i marcava a plaer. Final del partit i el Sant Sadurní Atl. aconseguia una victòria per 5 a 1 que feia justícia a lo que s'havia vist a sobre el terreny de joc del Municipal de La Triola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.