dissabte, 9 de març del 2013

23a Jornada: Veterans Sant Sadurní Atl.- FC Masquefa

Avui a partir de les 16:00 h. al Municipal de La Triola tindrà lloc l'enfrontament entre el segon classificat, el Sant Sadurní Atlètic i el setè, el FC Masquefa. El Sant Sadurní Atl. s'haurà de retrobar amb la victòria, després de la derrota soferta la setmana passada al camp del Pubilla Casas per 2 a 1, si vol continuar als llocs que donen dret a l'ascens de categoria. El Masquefa, per la seva banda, en l'anterior jornada va perdre una posició a la taula, després de caure derrotats al seu camp per la PBB Sant Feliu per 0 a 1. Bon partit el que es pot veure aquesta tarda al municipal sadurninenc. En la primera volta, el Sant Sadurní Atl. va treure un punt de la seva visita a Masquefa, aconseguint un resultat de 3 a 3 en la 6a Jornada del campionat. El Sant Sadurní Atl. intentarà aquesta tarda mantenir la seva condició d'invicte a casa, on ha guanyat tots els partits disputats fins ara. En la última visita del Masquefa a Sant Sadurní, en la passada temporada, el resultat al final del partit va ser de 2 a 2.


El Rival

El FC Masquefa porta 38 punts, amb 11 victòries, 5 empats i 6 derrotes. Ha marcat 56 gols a favor i n'ha rebut 46 en contra. D'aquests 38 punts, 15 d'ells el ha aconseguit com a visitant, amb 4 victòries (Pubilla Casas, Pueblo Nuevo, Granollers i Sant Pau), 3 empats (Corbera, Piera i Capellades) i 3 derrotes (Montserratina, PBB Sant Feliu i Incresa Molins). Jugant com a visitant ha marcat 25 gols i n'ha rebut 22. Una dada a tenir en compte de l'equip de Masquefa es que porta 5 jornades sense perdre lluny del seu camp i de ben segur que voldran continuar una jornada mes aquesta ratxa d'imbatibilitat com a visitant, enfront el Sant Sadurní Atlètic.


Així doncs, partit bonic al Municipal de La Triola, aquesta tarda a partir de les 16:00 h. Apropa't a la Triola, t'hi esperem!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.