dissabte, 16 de març del 2013

24a Jornada: Santboià - Veterans Sant Sadurní Atl.

Aquesta tarda a partir de les 19:00 h, al municipal de Sant Boi, tindrà lloc el partit de la 24a jornada de la 3a divisió del Campionat de Catalunya de futbol veterà entre els equips FC Santboià i Sant Sadurní Atlètic. Un partit complicat pels homes de Rafa Moreno, que visiten a l'equip de Sant Boi, el 5è classificat que es troba a nomes 4 punts del Sant Sadurní Atl. Es convoca a l'equip de Veterans Sant Sadurní Atlètic a les 17:15 h. al Camp Municipal de La Triola. El Sant Sadurní Atl. ve de guanyar al seu camp al Masquefa per 1 a 0, mentres que el Santboià va guanyar a domicili a la PBB Sant Feliu per 2 a 4. En el partit jugat en la primera volta, en la jornada 7, el Sant Sadurní Atl. es va emportar la victòria per 8 a 1. L'equip de Sant Sadurní haurà de trobar la manera per guanyar i emportar-se els punts cap a la Capital del Cava, i aprovar així la seva assignatura pendent, lluny de la Triola costa guanyar.

El Rival


El Santboià es un equip que es troba en la 5a posició de la taula classificatoria. Porta 47 punts, amb 15 victòries, 2 empats i 6 derrotes. Ha marcat 70 gols i n'ha rebut 51. Al seu camp ha sumat 27 punts, amb 9 victòries (Corbera, Montserratina, PBB Sant Feliu, Piera, Incresa Molins, Pueblo Nuevo, Buenaventura, Granollers i Sant Pau), cap empat i 3 derrotes (Pubilla Casas, Molins de Rei i Capellades). Com a local ha marcat 38 gols a favor i n'ha rebut 18 en contra. Es un equip que ha foradat la porteria contraria en les 23 jornades anteriors. Mai s'ha quedat amb el marcador a cero. Dada a tenir en compte per l'equip sadurninenc, que es l'equip menys golejat de la categoria amb 31 gols encaixats. Així doncs, un gran partit que es pot veure aquesta tarda, amb dos equips que es troben en la part alta de la classificació. A partir de les 19:00 h. al Municipal de Sant Boi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada




Si us plau, feu comentaris sense faltar al respecte i no fer servir insults i demes paraules malsonants. Tots els missatges seran revisats abans de ser publicats. Gracies.